{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

VW passat 3bg 1.9 pd tdi variant model dk 2002

1.096 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Freeway
Online
Mand | 41 år | Oprettet: 21. nov 2016


VW passat 3bg 1.9 pd tdi variant model dk

Årgang:
2002
Motor:
1.9 pd tdi
Hestekræfter
101 hk plus lidt mere :-)
Fælge
18 tom som sommer fælge .
vinter fælge er originale Audi alufælge i 16 tom i 8 tom for og bag

har et sæt bbs old model. I 19 tom 8.5 og 9 tom jeg skal have gjort klar til næste sommer. Jeg skal have malet dem grønne i nav. I stedet for guld da konen gerne vil have det. og taget fælg kanten af og glans poleret dem alle. men det kommer kun på vis hun kan holde de her fælge der er på nu. uden skader;-).
Dæk
sommer dæk for 225/40/18 og bag 235/40/18 Michelin

vinter dæk 205/55/16 Michelin alpine .
Undervogn
helt standard undervogn ind til videre. har planer om det skal have monteret et komplet sænkning fjedre sæt.
Bilstereo
Kenwood bt radio med mikrofon monteret i loftet. 2 stk 12 tom basser bag en 800wat og en 1000wat. I mærket up og onyx. og en 800wat forstærker som hedder usa power. og dvd i nakke støtter. alle højtaler er standard i nu. men de bliver skiftet ud når jeg får tiden til det. og døren bund bagklap bliver lyd isoleret i samme omgang.
har købt 2 Fønix gold r500 der skal i og nye højtaler og sub i Pioneer der skal i. Og udskiftet det der er i bilen nu. da det er nogen mærker jeg ikke kender.Det spiller nogenlunde men ikke super så det skal ud og i med det nye.
Styling
krom spejlehætter og det vist det.
Interiør
del læder kabinen for og bag. begge forsæder er med el motor justering, og varme plus 3 gange hukommelse i føresæde. midter armlæn med læder dæksel. læder rat fra en golf5er. men er ikke sikker da jeg ikke har set det model rat i sølv grå før med læder. kun i totalt sort model. I en golf5 er så antager det fra sådan en model.
Ekstra tilbehør
gevind undervogn/sænkning fjedre.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
købte bilen i januar. med en defekt motor/turbo så har udskiftet motoren i den og den har fået et renoveret topstykke på,hvor der hade fået nye styr ventiler knast/propper paraplyer forstærket O-ring sæt til dyser. nye stræk bolte til dyser og topstykke. og komplet slibe sæt med toppakning.og jeg fik også renoveret turboen med pakning sæt der til.plus motoren fik Ny oliepumpe og monteret komplet tandrem sæt,med vandpumpe begge medløberehjul og strammer. da jeg gik alt total igennem,Så motoren køre som den skal og blokke har kørt 180.000 km. bilen har kørt 387.000km nu. men det kan man ikke mærke.Den fik så også monteret ny kobling,med trykplade og tryklejer nu når den var skilt af.selv om Den gamle ikke var slidt op.Den er 99% rustfri selv bagklappen er fri for rust og den malet Black perl magi metal.men har funden lidt ved skærm kantet indvendig,og en lille bobbel ved bagskærmen ved kofanger bag.det nok noget de fleste ikke vil opdage. men det bliver blæst og lakeret i næste uge.da den står så flot så skal den også være total rustfri,og har kun ganske få fejl i lakken.som bliver vand slibet når det anden lakeret. Så den står som helt ny igen. kørte den igennem syn og fik plader på den her først på året .og den kørte lige igennem uden fejl med ros om standen på den. Den hade lige fået nye bremser og bærearme da jeg købte den.
udstyr er ikke så meget
abs asp varme i sæder og spejle bagrude. cruisekontrol ac el ruder centrallås med fjernbetjent via nøgle. original alarm med rum sensor. og lidt flere småting. men ikke det vilde men alt virker. også bagrudevisker med sprinkler.
ellers er der ikke så meget og sige om vores nye/brugte familie bil. den skulle gerne holde her det næste 5 år lige som den gamle. Den her har så fået undervogn behandling flere gange siden den var ny. så det nok også der for den holder sig så pænt ang rust.Den har ingen skader og buler og den har fuld servicbog. Så tidliger ejer der hade den i rigtig mange år.har passet godt på den og skal have givet den en undervogn behandling over alt her i næste uge.

har har den 7/2019 fået lakeret bagklap skærme. Så nu er den total rustfri den hade et par bobler der var kommen. Så de blev sandblæst og givet rust stop og lakeret ved malet. Så den står som ny igen nu. plus den fik en ny kofanger da den blev påkørt bag fra og den blev også lakeret i samme omgang.

Vil du se flere VW passat 3bg 1.9 pd tdi variant model dk til salg? Andre VW eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
VW passat 3bg 1.9 pd tdi variant model dk
x