{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Opel Kadett C **SOLGT**

Hehe! Jeg kom først! Opel vs. Ford... Tysk kvalitet mod... Ja nemlig ja: EN TAUNUS!

Ford 20M XL

NEJ ........ TYSK L... VS. TYSK KVALITET !!!!! ;o)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Årgang:
1974
Årgang:
1971
Motor:
1.2s (2.2i i løbet af vinteren...)
Motor:
Det er oprindeligt en 2,3 MEN der er lagt en 2,8 PX fra en Mustang istedet for !
Hestekræfter:
60 (Snart 115)
Hestekræfter:
Normalt har den 108 Hk men da det jo er en 2,8 Med skarp knast og lidt ekstra gejl har den nu : 290 Nm ved 3100 omdr. 169 Hk på Hjulene ved 4900 omdr. Og 182 Hk på motoren !! og da det jo er en gammel vogn tør vi ikke hæsse den op til mere på rullerne !!
Fælge:
12" stål med krom kapsel... Old School! ;-) Men kan jo desværre ikke blive ved med at køre 12" da skiverne ikke kan være i fælget når jeg får dem monteret...
Fælge:
Fælgene er orginal fælgene som bare er svejst ring i så de er forstørret fra 5" til 7" !
Dæk:
155/12
Dæk:
For : 205 60 14 Dunlup SP sport ! Bag : 235 60 14 General !
Undervogn:
Standard... Men har skåret 2 vindinger af hver fjeder... :-)
Undervogn:
Den er som Ford i Køln lavede den ! Dog er der isat Gas støddæmpere !
Bilstereo:
Blaupunkt headunit, og en stuehøjttaler på bagsædet... LOL Selvfølgelig en midlertidig løsning!!!
Bilstereo:
Anlæget er et JVC Chameleon ! 6-9 JBL højtalere i bag ! Foran er der et par Alpine i dørene da der desværre var lavet huller da jeg fik bilen ! DESVÆRRE
Styling:
Voltmeter og omdrejningstæller i de midterste luftkanaler...
Styling:
Bilen er TOTAL istandsat i 2003 ! Der er sat forkromet ventildæksler og luftfilter kasse på ! Så er der Tweddy glasblæst i venstre trekant rude og Bart Simpson i højre trekant rude !
Interiør:
Standard. Men i 2 forskellige farver... Hehe. Og så er det den gamle årgang, med lang gearstang, ingen nakkestøtter og gammeldaws seleholdere.
Interiør:
Det hele er orginalt ! MINUS - anlæg og højtaler da hullerne desværre var skåret ! (DESVÆRRE)
Ekstra tilbehør:
El-sprinkler... *LOL* Og så voltmeter og omdrejningstæller.
Ekstra tilbehør:
Servostyrring fra en 26 M ! Og så er der jo altid Harry på bagsædet ! Solvej er selvfølgelig indkøbt så Harry har en at date med på bagsædet !!!
Bemærkninger:
Byttede med min mazda 323 EGI til denne skønhed... ;-) Planerne er foreløbig større bremser (har tromler hele vejen rundt, og ingen bremseforstærker), og senere andet bagtøj og større motor... -=19/8-05=- Så skal der sgu også lidt buleopretning til... :-( Der er et eller andet fjols der har bakket ind i den, og så er han/hun bare kørt igen... Kofangeren er trykket helt ind til karosseriet og bagklappen har fået et tryk. Pisse irriterende folk der ikke bare kan være ærlige og indrømme deres fejl! -=22/9-05=- YES!!! Har fundet et bagtøj fra en Opel GT 1900... -=1/10-05=- Bagtøjet er købt og betalt... Det er i perfekt stand! Nye tromler og bremserør, så er det klar til brug! -=5/12-05=- Så fik han også fat i en bananmanifold til dyret! :-D Nogen der har en rekord 2.2i? Billigt?
Bemærkninger:
Bilen køre KUN fra Ca Maj til September !!! Ellers står den i Hi Et sted på Øen ;O) Så er vognen synet D 18 / 5 - 06 ! Og så skal den sgu ikke til syn for i 2011 igen ;O) Lørdag D 19 / 8 - 06 vandt bilen en pris på Ford Træffet i Ringe , Som Træffets flotteste bil !! Fredag D 2/2 -07 blev stuen så kørt til polstre !! Sååååå nu er der snart ny stue til vognen !! SÅ SKAL DEN SGU PÅ UDSTILLING !! D 30 31 og 1 april skal den udstilles på Bilmessen i Fredericia ! LØRDAG D 28/4 2007 SÅ er stuen hjemme igen og monteret !! Det ser sgu godt ud !!! Den 30 Maj Skal bilen stå til et modeshow på Odense havn til HavneKulturFestivalen !!
x