{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Civic 3g turbo

2.932 visninger | Oprettet: 30. apr 2010

Civic 3g turbo

B16 med mølle opstart...

steffen p
Mand | 37 år | Oprettet: 23. jul 2003


Kommentér på:
Civic 3g turbo
 •   25. jan 2012 ja det er jo lige det hehe må nok også hellere få sendt min afsted når den er på vejen igen smiley

 •   3. jul 2011 michail: ja må lige sende bilen med en rumraket til måne så der kan blive en film med den ude fra.

 •   3. jul 2011 kommer der snart en film hvor den er ude og rulle smiley

 •   10. jun 2010 arh rasmus, så må du sq lige precisere nøjagtig hvad jeg skulle være misundelig for.. bare så jeg selv kan få øje på det.

 •   10. jun 2010 Tror inderst inde du er misundelig..

 •   9. jun 2010 eller så klog at man kan nøjes med at melde sig ind i en klub og så ikke skulle tænke selv smiley

  men honda moon kunne da i det mindste stramme lidt op og komme med nogle ordentlige argumenter.. sider da her og blir helt skuffet..


 •   9. jun 2010 Må være rart at være så klog så man kan undvære hovedet, ligesom slavteren... smiley

 •   9. jun 2010 it's the new age chris, du ved bogmærker smiley

 •   9. jun 2010 He he morsomt du stadig gider taste honda-klub.dk ind i din webbrowser blot for at få et godt grin, jeg ville nok have valgt et andet sted smiley

 •   9. jun 2010 jep, jeg lurer stadig rundt derinde, i det omfang jeg kan uden at betale for det, en gang imellem er der jo netop et lille grin imellem smiley en enkelt gang eller 2 har jeg kontaktet folk f.eks. her på bg når de har spurgt om ting der har med de fedeste hondaer at gøre crx og civic fra 84-87. jeg siger jo ikke at jeg ikke vil hjælpe ligesindede, men ser omvendt heller ingen grund til at betale for det.

  tror næppe at jeg ligefrem har rost bg for at være det seriøse sted for f.eks. fejlfinding.. der er steder som www.powerforum.dk meget meget bedre.. hvilket faktisk er lige med brugbart. og jo, fejlfinding er fejlfinding, om det er på en polonez eller en honda.. rådgivning uden rigtig fejlfinding er gætværk ud fra egne eller andres erfainger, men det ændrer IKKE på at det er rent gætværk smiley

  jamen du må for min skyld meget gerne hygge dig med dit medlemskab, det er jo ikke fordi jeg prøver at lukke klubben, ytrer bare min mening, om folk så vil tage den til sig og tænke lidt selvstændigt må de selv om, så har jeg da i hvert fald min samvitighed på det rene.


 •   8. jun 2010 Synes det er lidt komisk at du stadig lure inde på hkd selv om det egentlig lyder til du synes det er en stor joke det hele..

  Jeg vil da komme med min mening, de gange jeg har spurgt om noget her inde på bilgalleri har folk bladret op om det ene og det andet og tja sjældent noget der har virket. Feks folk med bmw eller opel har svaret på mine spørgsmål, hvordan ska de liige vide hvad mit problem er når de ik kender til bilen..?
  Så kunne man jo spørge om det samme på hkd og få et præcis svar fra en gut med samme bil evt. Så jo jeg er stor fan af klubben, og har fået svar på mine spørgsmål.

  Og jeg har i sinde at blive der inde mange år endnu.


 •   8. jun 2010 tro det eller lad være, men jeg MENER faktisk at det er ærgeligt at klubben er kørt den vej.. har været medlem, men måtte sande at den IKKE var hvad jeg på nogen måde forventede..

 •   8. jun 2010 Du må gøre helt som du har lyst til, jeg ville blot ytre min mening, at du så føler at det blot underbygger din holdning til HKD, er jo så bare ærgeligt smiley

 •   8. jun 2010 hmm, nogle der har linket tråden / videoen på hkd? smiley jeres skarpe forargelse gør desværre ikke andet end at underbygge mine påstande, så beklager. og jeg skærer ikke alle i klubben over en kam, kun "klubbens holdning" som sådan. kald det mob mentality, eller for min skyld så kald det bare noget helt 3. jeg forholder mig til de facts jeg har oplevet, så kan i andre stille jeg og råbe som et andet sæt fodboldtosser lige så meget i lyster smiley

 •   8. jun 2010 chris : ja denne her maskine bliver bare standart, men går og skal til at samle sammen til en anden maskine med alt muligt ekstra lækkert til det motor project, der kommer et foto album med NÅR jeg har det meste.

  bare rolig der skal nok komme flere video'er når jeg lige har det sidste på plads..


 •   8. jun 2010 Fedt projekt Steffen, glæder mig til at se den komme ud og køre, håber du ligger noget mere video op når det sker.

  Hvilken indmad er der i B motoren, er den blot standard for nu?

  De rykker ellers rigtig godt de motorer når de først får lidt tryk, har selv kørt med tryk for nogle år siden, feeed fornemmelse.

  Slavteren, WTF mand, det var da lige godt den værste gang lort jeg længe har læst, i stedet for at sidde og nedgøre på sidelinjen kunne du jo komme med nogle gode indput, nu når alle på HKD tager fejl.

  Jeg er selv medlem af HKD og har været det i rigtig mange år og jeg indrømmer da gerne at niveauet ikke altid er i top, men vi er der alle for at lære/dele viden og der skal sgu være plads til alle IMO.

  Ydermere syntes jeg det bedste ved at være i den klub er sammenholdet, vi har nogle rigtig fede events året rundt og skal man have hjælp til transport eller lign. er der som regel altid en der tilbyder sig for en skilling.

  Men slavteren du skal selvfølgelig have lov til at have din mening, jeg syntes måske bare du udtrykker dig lidt voldsom og skærer alle over en kam, på nær lige 2-3 personer, det syntes jeg er meget unfair.


 •   8. jun 2010 Sker der lige for diskutionsklubben???

  Fedt projekt tænkte selv på det samme med min gamle i-vt.
  med hensyn til det med motorstyring ville jeg nok også få en til at kigge på det for dig og få den kørt ind på et felt!!

  så er du sikker på den får den rigtige mængde af alt+ du nok få nogle flere hk ud af det end du selv rodede med det.

  Med hensyn til HKD ikke har kompetende folk derinde er noget bullshit. bare med at spørge de rigtige. men hvis man er så klog så man kan undvære hovedet kan man jo aldrig lære noget af andre smiley

  men steffen held og lykke med det der projekt skal sku nok komme til at gå jævnt derudaf!!


 •   2. maj 2010 en civic fra 84 til 87 er nemlig de rigtige modeller smiley

  ttj har jeg ikke snakket så meget med, fætter har jeg handlet med et par gange, tror han har nogenlunde styr på de gamle. steffens gamle røde civic skulle være bygget af hyphest, og der er latså et par detaljer jeg havde ventet mig bedre af en af "eksperterne"..

  10/60olie har sin berettigelse, HVIS DER ER BRUG FOR DET.. men mentaliteten derinde er at når det er godt til de vilde baneræsere er det godt til alt, og det er bare ike hele sandheden.. at hælde tyk olie på en motor fordi den bruger olie er ca et skridt ned i forhold til at pisse i bukserne smiley

  "Troede du hentydede til diverse deles producenter, mugen, skunk2 osv.. Men ja, CMR kunne kun bruges til alm. service af honda og ikke tuning, det fandt jeg selv ud af da de skulle bore min blok op med nye smedede stempler, plejlstænger, nye lejer osv, hvor det så viser sig de har vendt det ene stempel om, så 2 ventiler blev bukket men heldigvis knækkede de ikke, og da jeg ringede og brokkede mig sagde CJ at det kunne ikke være dem men mig selv der havde gjort det???"

  det var en kombination af de to, det er mere mentaliteten der pissede mig af.. ok at gå op i at tingene skal være kvalitet, men derfra og så til at intet andet virker uden nogen form for dokumentation eller omtanke.. nej tak...


 •   2. maj 2010 Steffen P: Jeg kendte ham heller ikke før han tilbød mig sin hjælp med justering af min motorstyring da jeg fik monteret tryk første gang, så det skal du ikke frygte smiley

  Men selvfølgelig tager han lidt for at gøre det, men der skal seriøst være problemer hvis det skal tage hele weekenden og få den justeret ind, min tog det kun 3 timer på rullefeltet og så lige en tur på vejen for at se hvor meget der skulle finjusteres smiley

  Slavteren: Ved ikke lige hvilke hondaer der har torsionsstænger, for en ven havde engang en civic 1,5 GTI fra '87, og den er jeg ret sikker på var med fjedre hele vejen rundt, så det må være nogen gamle nogen, men har heller ikke set nogen spørgsmål ang. dem på HKD så vidt jeg husker.
  Men ville mene TTJ, fætter og hyphest har godt styr på de gamle modeller, men de er bare ikke særlig aktive i forummet mere. Ved at de har lavet en del turboprojekter på de gamle modeller.

  Troede du hentydede til diverse deles producenter, mugen, skunk2 osv.. Men ja, CMR kunne kun bruges til alm. service af honda og ikke tuning, det fandt jeg selv ud af da de skulle bore min blok op med nye smedede stempler, plejlstænger, nye lejer osv, hvor det så viser sig de har vendt det ene stempel om, så 2 ventiler blev bukket men heldigvis knækkede de ikke, og da jeg ringede og brokkede mig sagde CJ at det kunne ikke være dem men mig selv der havde gjort det???

  Selvfølgelig åbner jeg motoren, vender et stempel forkert for derefter at ringe og brokke mig og have dem til at betale det, det er jo klart.. Eller?

  Og der er flere eksempler på deres dårlige tuningsarbejde, så på det punkt kan vi godt være enige, men kendte ikke til deres dårlige arbejde dengang jeg fik det lavet desværre..

  Det med 10/60 olien er fordi mange af dem der bruger det, har biler med et højt olieforbrug og 10/60 olien nedsætter det lidt, og så er der dem der kører på bane som netop har brug for det da de jo får mange tæv der, og olien kan holde op til 120 grader mener jeg det er. Brugte det også selv på min turbomotor, dels pga. jeg skulle have været på bane med den, men nåede det aldrig, og dels pga. det olieforbrug min havde på grund af den ovale cylinder som CMR havde lavet pga. deres dårlige arbejde, det var hvad min mekaniker sagde det skyldtes.

  Jeg vil nu mene der er flere på HKD der ved hvad de snakker om, end på bg selvom der er få der ved noget herinde, og der har været masser af problemer på HKD, men det blev holdt i en tråd i medlemsforummet, fordi "udefrakommende" ikke skulle se hvordan folk svinede hinanden til derinde osv. smiley


 •   2. maj 2010 lasse: jeg har været medlem af hkd 2 gange, første gang fordi jeg troede det var noghet for mig, 2. gang fordi jeg sku bruge noget på markedet thats it..

  "De 3 linier du starter med må vist være gældende for bilgalleri og ikke HKD, for jeg har altid fået et præcist svar på hvad problemet var, når min civic fejlede noget.."

  desværre, men nej.. jeg besøger af og til forummet stadig (mest af kedsomhed / nysgerrig) og jeg ser fejl på fejl på fejl på diagnoser derinde, og når det en enkelt gang drejer sig om de RIGTIGE hondaer, altså dem med torsionsstænger bliver der tit direkte fejl informeret.. edn store "fare" kommer så af at folk forventer at få det rigtige svar derinde, det er der forhåbentlig ikke nogle der gør herinde..  "Tror du har fået svar fra nogen nye medlemmer der måske ikke har haft helt styr på det, for jeg ved at størstedelen fra HKD har 100 % styr på honda, hvorimod folk fra bilgalleri INTET aner om honda og man får 100 forskellige svar hvor ingen af dem er rigtige.. Dem fra HKD har haft lige fra helt gamle modeller til de nyeste, så det du siger at de intet aner, ved jeg ikke lige hvor du får det fra.."

  det får jeg fra den virkelige verden uden for honda moon smiley og spørger du til en civic crx fra 84-87 skal du nok få det rigtige svar herinde hvis jeg opdager tråden smiley

  "Og det med mærker er til dels rigtigt, en del har haft uheldige erfaringer med billige mærker, hvorimod der næsten aldrig har været problemer når man har købt de lidt dyrere mærker som er kendte, så det er jo klart de anbefaler det de har haft gode erfaringer med præcis ligesom folk herinde gør.."

  mærker? sjovt nok har det altid været gude arbejde f.eks. cmr har pillet ved, også når det har været noget direkte bræk der er lavet (umiddelbart er det meste ok, men som andre steder er det ikke alt) og guds nåde trøste en hvis man ligefrem laver tingene selv i stedet for at hoste formuer op efter dyre og i lige mit tilfælde som regel svært tilgængelige dele.. Har haft en del diskutioner om netop de ting derinde, og er gået hovedrystende bort.. et eksempel jeg så den anden dag er diskussionen om olie, hvor castrol 10/60 er GUDEN uden på n oget tidspunkt at skele til hvad motoren rent faktisk har brug for..

  "Bindegal og CE er nok dem, sammen med Henrik S fra HKD, der ved mest om at programmere en motorstyring, og hvem af dem man skal bruge afhænger af hvilken side af landet man er fra.. I mit tilfælde var det bindegal som jeg har været hjemme hos mange gange, samt på rullefelt og få den justeret og han er en rigtig flink fyr som har styr på sine ting."

  som jeg skrev har jeg intet at udsætte på bindegal, flink fyr der har styr på tingene, hvis bare det var gennemsnittet.  "Jeg kørte selv med Crome til at starte med, men fik så eCtune med licens og en justering helt fra bunden af da der var problemer med at få overført Cromemapningen over til eCtune, tror jeg har givet omkring de 2000-2500 kr. for at få det gjort ialt.

  Hvis man sætter sig ind i det, kan man også sagtens selv sætte sin computer til og pille ved det senere hen, men i mit tilfælde aner jeg intet om det og ville ikke brænde noget af, så bindegal fik den opgave når der var problemer.."

  meget omkring motorstyring er det samme som andre problemer derinde.. der lægges mere vægt på religion og så ser man på hvad der er nødvendigt bagefter. ja igen, bindegal har styr på det, men det skader ikke at tænke ud af boksen, eller måske lade være at udtale sig om det når man ikke har rigtig styr på det (ikke dig, men unavngivne personer på hkd)

  "Jeg har været medlem derinde i omkring 4 år og har ikke en eneste gang fortrudt de penge jeg har givet ud, og kan overhovedet ikke nikke genkendende til det du skriver, og jeg ved godt hvem jeg starter med at spørge hvis jeg får en honda igen.."

  så kan du jo lige få min mening med på sidelinien.. efter at ha været med som medlem og på sidelinien i en hel del år er mit umiddelbare indtryk af hkd det her:

  forestil dig en flok fck (eller andet fobol) tilhængere der skiftes til at råbe (ret retarderet) honda original, muughen, cmr!!! LALALALALA

  så har du ca det generelle indtryk af hvad der foregår.. Ved at der er nogle fornuftige folk derinde, men det er der sq os her på bg, problemet er bare det samme, det er ikke altid dem der råber højest, og derfor drukner de i baggrundsstøjen.. Lige på hkd blir problemet så overskygget af en selvfed fornemmelse af at der aaaldrig er problemmer på honda moon..

  eet sted at tage sine problemer med en ældre honda op: www.redpepperracing.com glem hkd..


 •   2. maj 2010 lasse. hvis den endelig skulle brække sig, så har jeg bare en god grund til at bygge en ny maskine til mere tryk smiley , men tror næppe det sker tager jo alle forhols regler med bredbånds sonde og diverse...

  jo ved godt bindgal har styr på sit shit, men trivler på han bare lige gider smide en weekend af på mig bare fordi jeg har en honda, når han ikke kender mig....


 •   1. maj 2010 Slavteren: De 3 linier du starter med må vist være gældende for bilgalleri og ikke HKD, for jeg har altid fået et præcist svar på hvad problemet var, når min civic fejlede noget..

  Tror du har fået svar fra nogen nye medlemmer der måske ikke har haft helt styr på det, for jeg ved at størstedelen fra HKD har 100 % styr på honda, hvorimod folk fra bilgalleri INTET aner om honda og man får 100 forskellige svar hvor ingen af dem er rigtige.. Dem fra HKD har haft lige fra helt gamle modeller til de nyeste, så det du siger at de intet aner, ved jeg ikke lige hvor du får det fra..

  Og det med mærker er til dels rigtigt, en del har haft uheldige erfaringer med billige mærker, hvorimod der næsten aldrig har været problemer når man har købt de lidt dyrere mærker som er kendte, så det er jo klart de anbefaler det de har haft gode erfaringer med præcis ligesom folk herinde gør..

  Bindegal og CE er nok dem, sammen med Henrik S fra HKD, der ved mest om at programmere en motorstyring, og hvem af dem man skal bruge afhænger af hvilken side af landet man er fra.. I mit tilfælde var det bindegal som jeg har været hjemme hos mange gange, samt på rullefelt og få den justeret og han er en rigtig flink fyr som har styr på sine ting.

  Jeg kørte selv med Crome til at starte med, men fik så eCtune med licens og en justering helt fra bunden af da der var problemer med at få overført Cromemapningen over til eCtune, tror jeg har givet omkring de 2000-2500 kr. for at få det gjort ialt.

  Hvis man sætter sig ind i det, kan man også sagtens selv sætte sin computer til og pille ved det senere hen, men i mit tilfælde aner jeg intet om det og ville ikke brænde noget af, så bindegal fik den opgave når der var problemer..

  Jeg har været medlem derinde i omkring 4 år og har ikke en eneste gang fortrudt de penge jeg har givet ud, og kan overhovedet ikke nikke genkendende til det du skriver, og jeg ved godt hvem jeg starter med at spørge hvis jeg får en honda igen.. •   1. maj 2010 sorry hvis det brister nogle illusioner, men 90% derinde aner intet, andet end det skal ha et fancyt navn før det virker, eneste tidspunkt det er et fuldt medlemsskab værd er i tilfælde af at man vil bruge markedet.. De aner TOTAL hat når det så oven i købet kommer til de gamle biler her.

  Desuden tvivler jeg på at selv med en omprogrammering kan det laves billige når det er kørt ind + der her er større mulighedder for at ændre det selv senere.. dog skal lige siges at bindegal er en af en meget lukket kreds derinde der har bare en eller anden form for styr på tingene.

  en af principperne ved den løsning der er valgt, er at der i forvejen ligger oem program + forskellige trykprogrammer i styreboxen der "bare lige" skal tilpasses.. altså ikke en total grundprogrammering som ved f.eks. ms eller lign.

  Deb her opsætning skulle ikke gerne komme rigtig i nærheden af grænsen til en nedsmeltning smiley


 •   1. maj 2010 Ja, det koster lidt men er helt sikkert pengene værd, var selv meget glad for jeg var medlem dengang jeg havde min civic esi turbo, da man altid kunne få hjælp hvis noget drillede.

  Og der er også et par stykker der har styr på at justere dem ind, via den org. motorstyring så man ikke behøver bruge en masse penge på noget unødvendigt som MS og AEM osv, men i skal alligevel have lidt styr på at justere den ind, hvis i ikke vil brænde stemplerne af når i skal justere fuld gas og fuld tryk første gang smiley


 •   1. maj 2010 lasse: nok mest os selv. men måske grund justeringen hos nogen der har godt styr på det... nej er jeg ikke, syntes ikke det er penge vær at smide for at kunne bruge et forum.. ex opelpower, powerpage som er gratis...

 •   30. apr 2010 Hvem skal justere den når det er ved at være tid? er du medlem af HKD?

 •   30. apr 2010 lasse: nej mangler 1000 ting,,, el, dyser, mapsensor, beslag til køler. og meget finish... så går et stykke tid inu før den er køre klar..

 •   30. apr 2010 Mangler den så kun at blive justeret eller?

  Den lyder godt smiley


x