{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.128 visninger | Oprettet:

Totalskadet bil til Polen- men ingen Reg.attest {{forumTopicSubject}}

Hej med jer..

Skal høre om nogle kloge, der kan hjælpe mig.!
Jeg Mgl. Videregive Reg.attesten til køber af min gamle bil. ( NY bestilt, men ej kommet endnu!
Problemet er at han igår aftes skrev bilen skulle fragtes til Polen imorgen lørdag og derfor behøvede den! Den er stadig på plader, men totalskadet så kan ikke køre.
Er der mulighed for, at man kan skrive sig ud af det, i tilfælde af, at de bliver stoppet v grænsen eller er Reg. Attesten Nødvendig, hvis man ikke kører i den?

Ved godt motorcentrene er der.. men er bare 300km t/r som jeg helst er foruden..

Skøn weekend til jer alle ;o)
Jane K


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Totalskadet bil til Polen- men ingen Reg.attest
  • #1   27. okt 2017 Selvfølgelig er reg. attesten nødvendig. Hvis han bliver stoppet med den bil på ladet uden reg. attesten på den, så kommer han ikke langt. Og du har da forhåbentlig pillet pladerne af den inden du afleverede den..

  • #2   27. okt 2017 Tak for svaret - Han får den også.. men ej kommet med posten!

    Men nå så må jeg på langfart.. -- og nej pladerne sad jo på bilen??! :-0

    Har jeg gjort mere forkert nu:-/


  • #3   27. okt 2017 Ja du har så.... med mindre den er omregistreret, hvem tror du stadig betaler forsikring og vægtafgift på en bil på vej til Polen?

  • DisConFlubberated
    VIP
    DisConFlubberated Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    maj 2007

    Følger: 49 Følgere: 67 Biler: 2 Emner: 46 Svar: 5.739
    #4   27. okt 2017 Det tager op til 10 arbejdsdage at få attesten hjem efter bestilling.

  • #5   27. okt 2017 Du skal i hvert fald få afmeldt bilen , og så må vekommende jo få politiet til at ringe til dig , og du må forklare det du har skrevet der . Hvis nu det bliver et problem at få den hele vejen til Polen .. Men se at få afmeldt den .

  • #6   27. okt 2017 Robert... ja er ikke inde i det her - men når han endnu ikke har fået Reg attesten, må jeg vel ikke afmelde eller...??


  • #7   27. okt 2017 Altså tæbker jeg går imod reglerne ifm salget af bilen..! :-0

  • #8   27. okt 2017 Du må godt afmelde den . Så må du sige at køber ikke har omregistreret den , og derfor kan de ikke få nummerpladerne ved afmelding .. og når den er afmeldt er problemet sådan set ikke dit længere ..

  • #9   27. okt 2017 Hvis bilen står i dit navn, så kan du afmelde den på skats hjemmeside.
    Du skal kun bruge nem-id smiley


  • #10   27. okt 2017 Men har jo lovet ham den..! Og han kan vel ikke omreg den uden Reg. Attesten eller hvad??


  • #11   27. okt 2017 Hvis den er på vej med posten , må du jo bare sende den når du modtager den .. Du kan ikke gøre så meget , afmeld den bil , vent på attesten kommer og giv køber de koder han/hun skal bruge til omregistrering , og så er den ude af verdenen .

  • #12   27. okt 2017 Hvorfor skal der være danske plader på en bil der skal til Polen .

    Hvis der opstår nogle problemer med omregistreringen, så må du jo forklare det for køberen, selv om han er fra Polen er han vel ikke mentalt handicappet ? smiley


  • #13   27. okt 2017 Har du en slutseddel på dit bil salg?
    ALDRIG sælg en bil uden at afmelde eller omregistrer med det samme.


  • #14   27. okt 2017 Forstår ikke helt hvilken ny registreringsattest der er på vej med posten?
    Er den en registreringsattest til dig i dit navn? Eller er det en registreringsattest til køber i hans navn?
    Hvis du har den nuværende registreringsattest, og køber "bare" skal bruge den til omregistrering, så kan du jo bare tage et foto af den og sende til ham? Gør ham evt. opmærksom på at hvis bilen ikke omregistreres i løbet af 1 dag, at du så vil afmelde den.


  • #15   27. okt 2017 STOOOOOP! Du kan da ikke omregistrere den, hvis den er meldt totalskadet?
    Men hvis det er tilfældet, vil de da normalt inddrage registr. attesten og nummerplader?
    Anyway, hent pladerne. Dem kan du afmelde i de fleste synshaller, hvis de er nummerpladeoperatører. Hvis pladerne bruges til kriminelle formål har du problemet med at bevise, hvem der har begået dem, hvor du befandt dig og at skulle finde evt. vidner.
    De kan da alligevel ikke bruge danske plader i Polen, selvom de ligner polske nogle steder.


  • #16   27. okt 2017 Der mangler lidt oplysninger i sagen her.
    Er bilen på vej for at blive repareret i Polen, eller blive i Polen?!
    Er den totalskadet via forsikring, eller var der kun ansvar på den?
    Har du lovet ham at han kunne beholde pladerne til bilen (hvis den skal tilbage til DK når den er lavet i stand)?

    Skal den tilbage til DK, kan han jo blot få attesten der, eller som sagt, du kan sende ham et billede med de koder der er i toppen og i bunden (kode del 1 og kode del 2) som er alt det kræver for ham at omregistrere den i hans eget nevnm, for er han sælger må han IKKE sælge, mens den står i en andens navn, medmindre i har aftalt det.
    Ofte kan det dog være nemmere at få synet en bil med nummerplader, end en helt uden, så måske det er det han gerne vil have gjort og så af med pladerne når den er synet, hvis den står længe inden den skal bliver solgt.
    Men mht. at få bilen til polen, så slår den den blot op på nummerpladen/stelnummer i tolden evt. mere er der ikke i det.
    Men når den så er lavet i stand og de vil til DK med den, så sørg for at den er omregistreret, så de ikke ræser igennem Tyskland til DK på din forsikring.


  • #17   27. okt 2017 Cawdy - det var Da en fantastisk forståelig forklaring/svar - lige nogle af de svar jeg manglede... 1000 tak for det smiley

  • #18   27. okt 2017 Jane - der mangler ALT for meget info her - jeg kan ikke selv se, hvorfor du har bestilt en ny reg-attest, har du ikke den gamle? Du har vel ikke skulle aflevere den gamle i forbindelse med din skade, har du?

    Hvorom alting er, står bilen i dit navn, så er det dig der hæfter for ALLE de forseelser der sker hvis ikke den bliver omregistreret eller afmeldt.
    Køber får stadig papirerne på bilen, selvom den er afmeldt og det er de papirer køber i fremtiden så skal medbringe for at få bilen registreret igen.
    (du ved jo selv at bilen ikke er køreklar jvf de billeder du lagde op sidst, så du ved at der sikkert går et stykke tid før den er køreklar igen - og hvem skal betale for afgift og forsikring i den tid?)

    Spørgsmål: kan du virkelig holde nogle penge hjemme på en dk-skadet bil hvor afgifterne er tårnhøje, i forhold til at der er en der vil hente den fra Polen hvor afgiften er lig nul?

    Sørg for at få pengene i hånden inden du overdrager bilen, eller en straksoverførsel til din bankkonto, så du kan se at pengene er gået ind - der fuskes alt for meget med svindlere som laver falske western union / paypal-overførsler, og når de opdages, så har du mistet både bil og penge.


  • rene L
    rene L Tilmeldt:
    dec 2013

    Følgere: 6 Emner: 33 Svar: 2.416
    #19   27. okt 2017 hvis du har solgt den ville det bedste være at tage ud og hente pladerne og afmelde dem
    han kan jo sætte dem på en anden bil
    og han skal have attesten med ellers kan han risikere at det tager en krig hvis han bliver stoppet


  • #20   27. okt 2017 Du svarede aldrig på om du har en slutseddel på at du har solgt den?

  • #21   27. okt 2017 umiddelbart lyder det til at der er noget svindel involveret her.

    hvem har brug for en regatt og nummerplader, til en bil der skal til polen ?

    skal bilen blot ned for at laves og sendes retur til dk kræver det hverken reg att eller nummerplader på bilen, bilen kan slås op i told systemet via stelnummeret.

    du er nød til at forklare dig bedre her hvis du skal have hjælp, har du modtaget penge ?


  • #22   28. okt 2017 Jk auto - ja fik penge og han hentede den! Ska blot laves dernede og retur, hvorfor han ønsker beholde pladerne..
    bestilte en Reg attest da min er forsvundet
    :-O. - den er ikke kommet og han er nervøs for om der blir problemer, hvis de stoppes uden Reg attest..? Har en slutseddel!

    Bilen ka ik køre og ska transporteres på trailer derned...!

    Ved ik om giver mening.. helt ny verden jo, så svært hvad der er vigtige oplysninger , mgl info etc..! Det må i undskylde ;0)


  • #23   28. okt 2017 Bjørn slutseddel jo


  • #24   28. okt 2017 Der bliver trollet så langt op i røven på folk at de ikke engang mærker der ikke er brugt glidecreme..

  • rene L
    rene L Tilmeldt:
    dec 2013

    Følgere: 6 Emner: 33 Svar: 2.416
    #25   28. okt 2017 24 ja alt det tør knepperi giver sgu hudafskrabninger på forhuden

  • #27   28. okt 2017 Sagen er jo lidt anderledes når den skal ned og repareres, ikke?
    Jeg havde nu nok taget pladerne af og udstyret ham med et dokument, der gav ham ret til transport af den og den bil med det stelnummer. Bum. Slut.

    Om han så ryger i skænderi med tyske eller polske myndigheder, er hans sag..


  • #28   28. okt 2017 Man udlever ikke sin bil med nummerplader på uden at den er omregistrer og så er den ikke længere, og slet ikke hvis den skal fragtes til Polen for rep, meget muligt køber synes det er rart at beholde pladerne men så må han jo få den over i hans navn.
    Man sælger heller ikke sin bil uden at man har sin reg attest, nu kan du så vente til ny reg attest kommer, spørger køber om han får den omregget med det samme, og ellers tvangs afmelde den når der er gået 21 dage fra handlen er lavet, 10 sek på Google havde været godt givet ud.
    Endten er det et trolle indlæg eller også har man kvajet sig.
    God weekend der ude...


  • #29   28. okt 2017 Bjørn havde søgt på nettet.. og vidste ikke inden salget at den skulle til Polen laves!!!! Men tak...

  • #30   30. okt 2017 Nej, man bør ikke sælge sin bil uden at have en registrerigesattest. Nej, man bør heller ikke sælge en bil med plader uden at får den omregistreret.
    Det ahr folk lige som påtalt et par gange i tråden, og i behøver nok ikke køre mere i det, tror sgu hun har fattet det

    Men alle kan jo opleve at mangle attesten, når handlen skal finde ste.d har jeg sgu selv prøvet på en knallert 45 i sin tid.

    Kender du gutten der har købt bilen?


  • #31   30. okt 2017 Alan E... TAK:) har lært så meget af det ja.. og nej kender ham ikke (men lidt af omveje) og er ikke bange for noget snyderi fra hans side..! Det var mere om det ku give problemer ifm den blev fragtet ud af landet..! Og han tilbød afl plader indtil Reg attesten kom..!

    Men endnu engang tak for pointen.. smiley


Kommentér på:
Totalskadet bil til Polen- men ingen Reg.attest

Annonce