{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Overtagelse af lån på minibil 2014
  • #1   7. dec 2017 jamen du går jo bare i banken og låner det beløb der skyldes på bilen og så overføre de pengen til den bank lånet er i på bilen og så er det betalt ud og så kan din bank jo tage pant i bilen vis de vil det for det beløb de har lånt dig til bilen.

  • #2   7. dec 2017 Billigst!!!!
    Vil gerne slippe for at oprette pantebrev, der er jo udgifter forbundet med det.


  • #3   7. dec 2017 jamen vis det skal flyttes over i dit navn .vil det komme til at koste et gebyr for at oprette lånet ,og også noget for de skal evt tage pant i bilen . så det kan du ikke komme uden om.og vis du skal låne beløbet så skal du jo snakke med din bank om de vil have pant i den eller ikke. for det ikke altid de vil have det, har aldrig selv haft en bil hvor de ville have pant i. selv om det har været et større beløb.

  • #4   7. dec 2017 Evt betaler vi bare af direkte til ham, men det kunne jo være vi kunne få et bedre lån et andet sted.
    Er det mon muligt at omregistrere bilen til svogers navn og mig som bruger?


  • #5   7. dec 2017 det kan i nok godt men du skal jo huske vis han står for bil og lån.er det jo hans bil vis der skulle ske noget . og så mister i jo de penge i evt har gået og betalt på bilen . så det hele handler om . om du stoler på ham.

  • #6   7. dec 2017 Han kan sagtens stå som ejer og dig bruger, og kan du jo bare betale pengene til ham i de næste 4 år. Bare lav det som en fast bankoverførsel så har du dit på det tørre hvis han bliver en ex svoger en dag smiley

  • #7   7. dec 2017 men prøv da og tage med din svoger i hans bank ,og høre hvad det ville koste at overføre alt i dit navn .det kan jo være de vil give et godt tilbud, vis nu du bliver kunde med det lån i deres bank evt .

  • #8   7. dec 2017 Aner ikke hvilken bank på Sjælland han har, men helt sikkert ikke Bank Nordik.
    Måske konen kunne lave noget der.
    Ja, jeg stoler på ham, og det er konen som skal køre i den, hun bliver vel ved med at være hans søster, mon ikke smiley


  • #9   7. dec 2017 Overvej bare det med at overtage noget uden at gøre det reelt...
    For sker der noget i familien, så kan det føre til problemer.:)..
    Penge og familie / venner kan ofte føre noget skidt


  • #11   8. dec 2017 Vi ejer ikke fast ejendom, kunne godt betale bilen ud, men vil gerne gemme mønterne til noget andet.
    Et eller andet finder vi nok ud af, det er jo ikke hver dag man får tilbudt noget uden udbetaling, og vi kiggede i forvejen på ny minibil til konen, så hendes Octavia 1.6SR kan komme videre, selvom vi lige har fået ny udstødning på den anden dag smiley
    (må da lige skynde mig at oprette en annonce med den)


  • Finn J
    Finn J Tilmeldt:
    jul 2014

    Følgere: 14 Svar: 2.886
    #13   9. dec 2017 lån pengene i din egen bank og luk hans lån.. penge mellem venner/familie er ikke godt..

  • #14   9. dec 2017 Ja, det ender nok sådan.

  • Casper S
    Casper S Tilmeldt:
    jan 2018

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
    #15   12. jan 2018 Jeg har stået i lidt samme situation, og byggede denne beregner her til formålet:
    https://bluelobster.dk/laaneberegner.html

    Det som er interessant er simuleringen (scroll til bunden), hvor du kan få et indtryk af den samlede udgift, ved forskellige renter og afdrag. Husk at tage højde for omkostninger til tinglysning, lånesagsgebyr, dokumenthåndtering og hvad det ellers hedder.

    Det billigste nok bare være at forsætte på nuværende aftale, men det er ikke sikkert, det er det smarteste. Det handler lidt om den generelle tillid og jeres indbyrdes forhold.


  • #16   12. jan 2018 Det er ok, vi betaler bare og ser glade ud, men skal da lige have fundet ud af hvad der sker hvis den bliver skadet når det er en anden som kører i den osv. Kunne jo også være vi fik den forsikret billigere da vi bor i Jylland, Kolding, og de bor i Storkøbenhavn, risikoen er væsentlig mindre her.


Kommentér på:
Overtagelse af lån på minibil 2014

Annonce