{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
824 visninger | Oprettet:

Ophørt forsikring... {{forumTopicSubject}}

Når du får brev fra CRM om at forsikringen er ophørt, står der at man kan indsende et nyt forsikringsbevis eller få forsikringsselskabet til at rette op på fejlen.

Har du gået 3 måneder og intet hørt fra forsikringen trods alle mulige lovninger, og alligevel får et brev, kan man vidst godt skyde en hvid pil efter at de retter op på det.

Til syvende og sidst står du uden dækning i tilfælde af uheld (eller tyveri hvis du har kasko), hvis du er for stolt til at tage sagen i egen hånd. Har man ventet 3 måneder på at forsikringen gør noget, og stadig sender den til ophør. Tja.

Blot til info :o)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ophørt forsikring...
  • #1   27. sep 2010 Det skal nok hjælpe at banke ham... Husk, at når finansieringsselskabet har hentet bilen grundet manglende forsikring er der kun bussen.. smiley

    Du kan sagtens gøre noget: Bestil nyt forsikringsbevis hos dit selskab (eller hent et hos din lokale brugtvognsforhandler), og smut ned på SKAT med det. Problem løst.


  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #2   27. sep 2010 Tak for info

  • Clegg !
    Clegg ! Tilmeldt:
    feb 2009

    Biler: 1 Emner: 51 Svar: 919
    #3   27. sep 2010 Selvfølgelig står man ikke uden dækning, hvis man kan dokumentere eks. en begæring.

    Eller er det mig som ikke forstår dit indlæg?


  • #4   27. sep 2010 Clegg > Han har begæret forsikring, men forsikringsselskabet har opsat begæringen - derfor har han fået brev fra CRM.

    Et forsikringsbevis gælder også kasko, men i dit tilfælde er OGSÅ den LOVPLIGTIGE ansvarsforsikring opsagt - derfor: Få det dog bragt i orden SELV når din forsikring ikke "gider", eller indse at pladerne ryger - og dermed også bil nummer 2 - den kræver bil nummer 1...


  • #5   27. sep 2010 Gælder også kasko, hvis du udfylder det på de medfølgende papirer, som du SELV skal indsende til forsikringsselskabet.

  • Clegg !
    Clegg ! Tilmeldt:
    feb 2009

    Biler: 1 Emner: 51 Svar: 919
    #6   27. sep 2010 Hvem er det lige du fabler om?

    En forsikring kan ikke uden grund opsiges - dog med en månedsvarsel til hovedforfald.


  • #7   27. sep 2010 Det bedste er at få styr på det selv, så VED du det er gjort... Sammen med beviset er der et stort a4-ark hvor du udfylder ønsket dækning. smiley

Kommentér på:
Ophørt forsikring...

Annonce