{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
554 visninger | Oprettet:

Info: Lundø Classic Motor Show {{forumTopicSubject}}

Rekord mange deltagere til Lundø Classic Motor Show.

Endnu en gang fik køregruppen Krumtapperne og værtsparret for Lundø Camping en overvældende succes, da man lørdag for femte gang afholdt motortræf ved Lundø Campingplads.

Et overflødighedshorn af særprægede biler, flotte motorcykler, unikke lastbiler og andre specielle køretøjer, fandt af snirklede veje frem til Lundø for at udstille disse vidunderlige køretøjer langs vandkanten.

Med fjorden som den perfekte baggrund og med pragtfuldt sensommervejr, blev dagen en perfekt afslutning på udendørssæsonen for Krumtapperne.

Efter en optælling hen på eftermiddagen kunne arrangørerne gøre status.

Mere end 620 køretøjer fra hele Jylland og enkelte fra Fyn, deltog i løbet af dagen, så det årlige motortræf havde igen sprængt de sidste års rammer for deltagende køretøjer.

Under træffet, der kaldes Danmarks smukkeste motortræf, var humøret helt i top. Der hersker altid en meget afslappet og god stemning igennem dagen, hvor blev hygget, sparket dæk, handlet reservedele, givet tips og tricks. Campingpladsen stod for dagens forplejning, så ingen gik sultne igennem dagen.

I løbet af dagen var flere deltagere forbi arrangørerne med mange rosende ord for det fantastiske træf, som er et stort hit blandt alle motorentusiaster.

Næste års træf er allerede fastlagt, hvor datoen er sat til lørdag den 11. september og mange tilkendegav allerede deres store interesse for at komme til Lundø igen.

Freddy Laursen

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Info: Lundø Classic Motor Show

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce