{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.135 visninger | Oprettet:

Mondeo mk3 hakker ved halv gas {{forumTopicSubject}}

Hej

Har et problem med min mk3'er! Når den har stået natten over og der er er ca. 10L tilbage i tanken har den meget svær ved at starte. Den starter lige og dør med det samme. Den dykker temmelig meget i omdrejninger når der er mere end 10L på lige når den er slået igang og egentlig skal gå ned i tomgang med shoker på. Men er lige ved at gå ud.
Det andet problem er, at når jeg kører med halv gas, så hakker den hel vild i det, lige som om den ikke kan trække sig selv eller den springer en tænding over... Det er især omkring 18-2000 omdrejninger. Og den kan gøre det ved 80km og ved 60, det er lige meget. Og så kører den lige som om der er en der har en stor elastik i røven af den!! Den fejler ikke noget hvis man giver den noget at leve af og er hurtig nok.

Det er en Mondeo 2.0 benzin fra 2006


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mondeo mk3 hakker ved halv gas
  • #1   12. jan 2013 Oplevede lidt af det samme med vores gamle MK3 fra '04. Det var godt nok en TDCi men hakkede lidt ligesom du beskriver.

    Vores var det det velkendte dyse-problem hvor den skulle "genindstilles" med computer. Værkstedet rensede dyserne og EGR-ventilen samt skiftede et turborør.
    På TDCi'eren aktiverer den et såkaldt nødprogram (forvarmer-symbolet blinker og motoren kører MEGET sløvt) sådan at man kan køre videre.
    Ved ikke hvordan benzineren gør!


Kommentér på:
Mondeo mk3 hakker ved halv gas

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce