{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.864 visninger | Oprettet:

Syn med ikke godkendt motor? {{forumTopicSubject}}

Hvad sker der egentlig hvis man kører til syn med en motor som ikke er godkendt til bilen? Vil den bare ikke blive godkendt eller vil der blive gjort yderligere?

Og samtidig, hvis man kører til syn med en motor som er godkendt til bilen men ikke betalt afgift af. Kasseret eller vil man så skulle betale afgift?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Syn med ikke godkendt motor?
  • #1   18. jan 2011 Vil tro vis motoren ikke er godkendt skal den skiftes og omsyn kræves....

  • #2   18. jan 2011 Du for lov til at betale afgiften for kontruktiv ændring

  • #3   18. jan 2011 de skriver det i pcen og så kan den ikke synes andre steder før det bliver godkendt/ betalt afgift

  • #4   18. jan 2011 Alt efter hvor flinke de er smiley De kan skrive til told og skat.. Men kommer også meget an på hvad den er født med og hvad der ligger i nu . .

  • #5   18. jan 2011 Tænker på om bordet fanger og der skal toldsynes, omregistreres og betales afgift efter første gang man prøver eller om bilen bare bliver kasseret?

    Og det er selvfølgelig i begge tilfælde:
    Eksempel 1: Golf 3 1,8 90hk med G60-motor eller anden motor fra ældre VW som ikke er godkendt til golf 3.

    Eksempel 2: Golf 3 1,8 90hk med VR6 motor som er godkendt til bilen.


  • #6   18. jan 2011 Hvis det går efter reglerne så kommer du til at betale afgift af ændringerne, uanset om den kan synes eller ej.
    For så at få den synet, så skal du lave den lovlig (pille alt af) og så syne den og du får IKKE afgiften retur.



  • #7   18. jan 2011 vil mene at hvis han melder det ind og bilen har plader så kan de hentede dem og så får man ingen før den er lovlig og der er betalt afgift

  • #8   18. jan 2011 Hvis du prøver at snyde dig igennem kan du risikere at du ikke får lov at køre fra stedet.

    Snak med ham først, sig du vil have lavet konstruktive ændringer og forklar ham sagen, er han flink hjælper han dig, hvis ikke finder du en anden.


  • #9   18. jan 2011 hvis det er en golf er det da bil det slet ikke kan betale sig at snyde med. de koster ingen ting mere

  • #10   19. jan 2011 har da fået synet flere biler hvor motorskift bare står som "konstruktiv ændret" og ikk andet og hvis det hele er orginal stumper og intet gejl ser de det ikk så er det nu nok mere mht forsikringen ikk vil dække hvis du ikk har oplyst det rigtige og hvis nu der er en der ikk holder tilbage og du kører ind i ham ja så får du skylden og din forsikring betaler i første omgang og derefter sender en regning til dig

  • #11   19. jan 2011 Lad os lige slå en ting fast!!

    En ting er reglerne, det er dem der spørges efter!

    En anden ting er hvad der reelt kan synes med lidt held!, det ændrer dog ikke på at det er ejeren der har oplysningspligt og ikke synsmanden der skal gætte hvad der er lavet!


  • #12   20. jan 2011 sysmanden kan faktisk kræve at bilen bliver sendt til tyskland til tuv og testet! og det koster kassen! rigtigt meget kassen!

  • #13   21. jan 2011 Laier ., nej synsmanden kan ikke kræve noget som helst.. det er helt op til dig selv om du vil have bilen TÜV godkendt eller ej.
    Uden TÜV kan bilen bare ikke synes og så må du lave den tilbage til standard.
    Det eneste der kan kræves; er at du betaler afgift for det du HAR kørt med!


  • Thomas G
    Thomas G Tilmeldt:
    sep 2010

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 8
    #14   22. jan 2011 Hvis du kører til syn med en motor der ikke er godkendt til bilen, så vil du få et omsyn, hvr at du inden 33 kalenderdage skal vide dokumentation for godkendelse af pågældende motor, og den dokumentation skal være fra fabrikanten...feks vw.
    dorudover skal du vise dokumentation for evt effektforøgelse, og derefter skal du en tur til skat, hvis motoren ikke er godkendt.
    Jeg ville ikke tage chancen hvis jeg var dig...

    Du kan godt køre til syn med en bil der ikke er betalt reg afgift af, men du kan ikke få nummerplader til den før afgiften er betalt, g bilen er godkendt i en synshal.
    for at indregistrere en bil i dk, skal du lave et toldsyn, og dette skal laves sammen med et forudgående registreringssyn.


Kommentér på:
Syn med ikke godkendt motor?

Annonce