{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
617 visninger | Oprettet:

Superb TDI 2.0 ingen kompression {{forumTopicSubject}}

Har en superb u kompression den fik skiftet t rem for ca 1000km siden da mekaniker fandt at rem havde rykket sig 2 tænder.dagen før den dør lytter jeg tomgang og den er ok.den kører herefter 120km næste dag kører den 1 km ind på tanken og når knap 1 km så hakker den går i stå og nu siger mekaniker nul kompression på alle 4 cyl. What to do


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Superb TDI 2.0 ingen kompression
  • #2   27. aug 2019 Ja, det lyder ikke rart. Tvivler på at sådan en Skoda er specielt glad for en knækket tandrem. Den har nok kvast en ventil eller to.

  • #3   27. aug 2019 ikke helt med her. Det du siger er vel at du fik sat ny tandrem og divs hjul for 1000 km siden,af din mekaniker og så hoppet den to tænder. så sætte din mekaniker den på plads igen ikke ?. og så her dagen efter hopper den så flere tænder over og smadre dine ventiler. så må det da være din mekaniker/værksted der skal betale for det. da den tandrem ikke er monteret rigtig eller der fejl i remmen for det kan ske. og så må din mekaniker taget det op med dem tandremmen sættet er købt ved. vis det er fejl i selve noget af det sæt bagefter.Men er alle dine ventiler skadet så skal topstykket enten renoveres eller udskiftet til et anden. vis ikke stempler også er skadet så det ny motor vis det er sket. Men normal er det kun ventiler der er bukket.

  • #5   27. aug 2019 Det ligner sgu en mekker fuck-up det der, garantien kan komme i spil der.

  • #6   27. aug 2019 Det kunne godt være remstrammer, som er gået løs.
    Det er set før, hvis de er spændt for hårdt og uden locktite.

    Det er set tit på den motor.

    Men det er jo svært at sidde at konkludere bag en skærm. Få den skilt ad, og find problemet. Umiddelbart lyder det dyrt.


Kommentér på:
Superb TDI 2.0 ingen kompression

Annonce