{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Skifte motor til en med kompressor
  • #1   30. okt 2014 http://www.trafikstyrelsen.dk/DA/FAQ/Koretojer/Tekniske-krav-til-koeretoejer/Tuning-og-chiptuning.aspx

    Hvis du laver konstruktive ændringer på motoren er der også krav til bilens sikkerhed.

    Bilen skal kunne holde til effektforøgelsen (sikkerhed).

    Hvis du øger motoreffekten med op til 20 %, anses bilen for fortsat at være sikkerhedsmæssigt forsvarlig. Hvis motoren får øget effekten med mere end 20 %, er det nødvendigt med dokumentation fra producentens side, der erklærer, at bilen er egnet til denne effektforøgelse. Dokumentationen kan bestå af en erklæring fra bilfabrikanten om bilens egnethed for effektforøgelse eller evt. bilfabrikantens beskrivelse af, hvilke ændringer, der vil være nødvendige, hvis bilen fortsat skal være sikkerhedsmæssigt forsvarlig. Andre former for dokumentation kan være TÜV godkendelse i henhold til Merkblatt 751 eller dokumentation for, at bilen er teknisk identisk med en anden variant, der har højere effekt.

    Hvis bilen eftermonteres med kompressor med wastegate eller med turbolader, vil det i alle tilfælde anses for at have givet en effektforøgelse på mere end 20 %.

    Ja må du, men du skal stadig kunne dokumentere at bilen ikke forurener mere eller støjer mere end det den må


  • #2   30. okt 2014 Ja hvis modellen er lavet med den motor så må du.
    Så længe du er inden for de 20 procent anses det som tuning. Og så blir der heller ikk noget med identitets skifte...
    Så længe modellen er lavet med den motor som standard.
    men du må efterfølgende ikke begynde at tage bremser osv fra en g60, så vil du få problemer med identitets skifte. Men de 2 modeller kører vel også med ens bremser.


  • #3   30. okt 2014 Måler de ikke det ved synsstedet?

  • #4   30. okt 2014 læs nu hvad der står Dokumentationen kan bestå af en erklæring fra bilfabrikanten om bilens egnethed for effektforøgelse eller evt. bilfabrikantens beskrivelse af, hvilke ændringer, der vil være nødvendige, hvis bilen fortsat skal være sikkerhedsmæssigt forsvarlig. Andre former for dokumentation kan være TÜV godkendelse i henhold til Merkblatt 751 eller dokumentation for, at bilen er teknisk identisk med en anden variant, der har højere effekt.

  • #5   30. okt 2014 Hvis den findes orginalt med g60 motor, vil jeg mene det kan synes, lige som når man montere en 20vt motor i en golf, der er født med almindelig 20v

Kommentér på:
Skifte motor til en med kompressor

Annonce