{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ny bil:Suzuki Swift fra 2002 og op
  • #1   20. feb 2017 Hvis du går med tanker om at købe en suzuki Swift rs, så skal du være opmærksom på bærearmsbøsninger for, om der er skiftet lambdasonde, om servostyring selv kan rette op (tandstang kan i nogle tilfælde gro fast) og om den er undervognsbehandlet smiley - nogle af de ting der kan være dyre at få lavet ved en eventuel reparation. Og undervognsbehandling er altså bare noget sådan en bil skal ha' fået mindst et par gange i dens levetid.

    Ellers er der ikke så meget der går i stykker på dem, rimelig solid vogn. Den nye Swift azg er også en fin vogn, men ja det er også et andet budget og synes personligt at rs kan fået til fornuftige penge i forhold til omkostninger ved at have den 1,5 ltr. Er værd at foretrække frem for 1,3 ltr. Men i det store hele er der ikke meget forskel at mærke rent motormæssigt smiley

    Mvh. Nicolai


  • #3   20. feb 2017 Vællg den nyeste med Dualjet motor den køre kanont. Mener der er fra 11-> du skal gå efter køre så meget bedre end den model en før som kørte marginalt bedre end en polo 6n.
    Den nye køre bedre end de nue polo'er.
    Har ikke samme kræfter men køre bedre


  • #4   20. feb 2017 hvad med den 1,2Eco fra 2011 den koster kun 620kr om året, men er den også noget lort

  • #5   20. feb 2017 skal være benzin da jeg kun bruger den en til to gange om ugen (små turer)

  • #6   20. feb 2017 lad vær. Som andre skriver. Gearkassen på 1,3 modellen er svag. Tandstangen er frygtelig...... Tårnlejerne går som varmt brød,,,, og så ruster de.

Kommentér på:
Ny bil:Suzuki Swift fra 2002 og op

Annonce