Annoncering - Kontakt os


Bilgalleri.dk er en del af Bazoom.

Bazoom har Danmarks største samling af entusiaster og eksperter. Vi har 500.000 brugere og ca. 100 mio. sidevisninger hver måned.

Vi har links, bannerkampagner, ejerskaber og andre spændende løsninger. Vi kan bla. målrette vores bannere ud fra køn, alder og postnummer.

Du kan kontakte os på tlf. 69 66 38 00, ellers kan du indtaste din mail eller telefonnummer herunder, så kontakter vi dig.


Kenneth

Kenneth Jensen

Salgschef
Tlf.: 24 40 92 40

Er udlært i autobranchen, hvor jeg også var bilsælger i et par år. Derefter med fra BilBasens spæde start og mere end 10 år frem. Jeg bliver stadig imponeret af internettets store potentiale og effektivitet. Nyder at gøre en forskel. Tror på tilpassede og individuelle løsninger giver de bedste resultater.

Jeg er en passioneret lystfisker og motionsløber. Nyder rejser og oplevelser, lever efter divisen "livet er nu - og ikke siden"
Kenneth Andersen

Kenneth Andersen

CEO / Partner

Passioneret og erfaren "online dude". Kommer fra stilling som direktør for eBay Motors i Nordeuropa, herunder de danske aktiviteter BilBasen, DBA Motors, Bilinfo og Mascus A/S.

Har rundet 40 år, men elsker stadig fodbold: som spiller, på TV og FIFA15 på PS4 (førnævnte personer får ugentlige klø efter fyraften!)
x