Nummerpladeopslag forside | Restgæld | Kilometertal | Omregistrering | SynsrapporterFør du overvejer at købe eller sælge din bil, bør du altid tjekke nummerpladen (bilens registreringsnummer) for om der er registreret gæld i bilen. Med app’en TjekBil kan du nemt undersøge bilen for evt. gæld eller tjekke bilens tidligere synsrapporter, se om bilen har haft nogle alvorlige fejl og desuden finde en masse andre relevante oplysninger.

TjekBil henter informationer om køretøjet fra BilGalleri.dk og bruger data fra Det Digitale Tinglysningssystem, Skats motorregister og Trafikstyrelsen. Det betyder at har du blot nummerpladen eller stelnummeret, så kan du få adgang til en lang række data og tidligere synsrapporter.

Det kan også anbefales at tjekke om kilometertallet er troværdigt ved at sammenlignet tallet der er opgivet i salgsannoncen med kilometertallet fra synsrapporterne. På den måde kan du sikre dig at bilens historik og stand lever op til hvad sælgeren påstår.

TjekBil app’en er tilgængelig til både android og iOS, derudover kan du også bruge hjemmesiden www.tjekbil.dk, hvor du får adgang til samme funktioner. Her kan du også læse mere om omregistrering af bil, kilometertal og restgæld i bil.

Vi har gjort os meget umage, men der kan være fejl, og vi tager ikke ansvar for rigtigheden af de oplysninger, der hentes om køretøjet.

Har du brug for et lån til din nye bil, så tjek denne gode guide til billån.Vent venligst
Vi henter data på bilen...


Annonce