Tre tips til dig, der gerne vil komme i bedre form

Tre tips til dig, der gerne vil komme i bedre form

19. dec 2019

Dette er sponsoreret indhold 


Drømmer du også om at komme i bedre form og tabe et par kilo i det nye år? Du behøver ikke altid starte på med på løbebåndet eller med de hardcore klasser i fitnesscentret. Faktisk kan du komme i bedre form ved at ændre nogle helt enkle hverdagsvaner, der forhindrer dig i, at du ikke får nok motion i hverdagen. I det følgende har vi derfor samlet tre tips, der viser hvor nemt det kan være at lade bilen stå i det daglige og hoppe på cyklen eller tage en gåtur i stedet for. 

Fragt børnene på en el cykel med lad frem for i bilen

Har du mindre børn, er der en god chance for, at du føler dig afhængig af bilen til at fragte dem i daginstitution, skole eller til diverse fritidsaktiviteter. Du behøver dog ikke nødvendigvis bilen for at få børnene fra a til b. Med en ladcykel el kan du fragte børnene rundt i hverdagen og samtidig få dagens motion. El cyklen gør det muligt at komme langt på kort tid, og så slipper du for at skulle sidde fast i morgenens eller eftermiddagens trafikkøer, hvilket betyder du i nogle tilfælde vil kunne nå lige så hurtigt frem på cyklen. I de fleste elcykler med lad, er der plads til to børn, og du er derfor ikke begrænset til kun at fragte et enkelt barn af gangen.  

Cykel eller gå, når småærinder skal klares 

De fleste af os har en tendens til altid lige at hoppe i bilen, når småærinder skal klares i det lokale supermarkedet eller andre steder. Men skal du ikke særligt langt, kan det være en fantastisk idé at gøre det til en vane at tage cyklen eller gå i stedet. Det sikrer, at du får den daglige motion, du ellers har svært ved at få passet ind i en travl dagligdag. Køber du en cykel med lad eller en stor cykelkurv, vil det desuden ikke være et problem at fragte det, du køber, og så er der ingen undskyldning for ikke at hoppe på cyklen frem for at tage bilen. 

Lad bilen stå og tag på en lang cykeltur i weekenden

Er du også en af dem, der holder af at bruge en eftermiddag på at tage på biltur med familien eller kæresten. Hvis du ønsker at få rørt dig mere i det daglige, kan en rigtigt god måde være at skifte bilen ud med cyklen og cykle nogle lange ture, når foråret er på vej. Det kan være en fantastisk måde at tilbringe en weekend med familien, også selvom destinationerne ligger længere væk, end du normalt vil cykle. Alting lige, er det en af de nemmeste måde at få en hel dag med intensiv motion, uden at du lægger mærke til, hvor meget du egentlig får rørt dig. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce