10 gode råd når du skal køre med en lille ny

10 gode råd når du skal køre med en lille ny

30. sep 2020

Hvis du lige er blevet forældre, eller har forholdsvis små børn, kender du sikkert til det med at skulle ud og køre med den lille ny. Men det kan være lidt af en opgave, og det kan være svært helt at finde ud af, hvad du skal huske og hvordan du skal gribe det an. Det er mange forskellige ting du skal have styr på, og du kan finde dit udstyr hos mammashop.dk. Hvis du gerne vil have 10 gode råd når du skal køre med en lille ny, læs med her. 


Husk at være forberedt 

Når du skal ud og køre med den lille nu, er det en rigtig god ide at være forberedt. Det er ikke bare noget man lige gør i sidste øjeblik. Det er vigtigt at være forberedt på at tingene måske ikke helt går som de skal, så du er væbnet med tålmodighed.


Planlægning af turen 

Fordi du skal være forberedt, er det en god ide at planlægge turen grundigt. Det kan være en fordel, hvis du planlægger ruten, så du ved hvor du kan holde ind, hvis det skulle blive nødvendigt.


Timing med babyens lur 

Når du skal ud og køre med den lille ny, kan det være en god ide at time det med når de alligevel skal sove. På den måde har du mulighed for at gøre turen lidt nemmere, da der vil være knap så meget underholdning og eventuelle forstyrrelser. 


Hold pauser 

Når du har en baby med i bilen, er det rigtig vigtigt at du indstiller dig på at det kan være en god ide at holde pauser. Det er særlig hvis i skal på en længere tur, at det kan være en fordel med indlagte pauser. 


Underholdning 

Det kan også være en rigtig god ide at have have noget farverigt og stimulerende legetøj med, så den lille ny’s opmærksomhed bliver holdt fast hele turen igennem. 


Udstyret i orden 

Når du er ude at køre med din baby, eller barn generelt, er det vigtigt at have udstyret i orden. Det betyder altså man skal have autostol, sikkerhedsseler og lignende. 


Vælg den rigtige autostol 

Når du skal have udstyret i orden, skal du også vælge den rigtige autostol. Det er selvfølgelig vigtigt at sikkerheden er i orden, når du vælger en autostol. Det er også vigtigt at autostolen har den rigtige størrelse og er monteret korrekt. 


Solskærm 

Hvis det er sommer, kan en rigtig god investering være en solskærm, så der bliver holdt en fornuftig temperatur i bilen, samtidig med du undgår at den lille ny får sol i øjnene. 


Pak pusletaske med omtanke 

En af de allervigtigste ting, når du skal afsted, er at du får pakket pusletasken ordentligt. Det er altså vigtigt at du har alle de nødvendige ting med, så du ikke står og mangler noget undervejs. Hellere for meget end for lidt. 


Sutteflaske med vand 

Et sidste godt råd kan være en sutteflaske med vand. Den lille kan sagtens blive sulten eller tørstig undervejs før næste mulige holdeplads. Derfor kan en sutteflaske med vand være en god og stimulerende ting at have med. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i dag kl. 08:30
x