3 destinationer til efterårets bilferie

3 destinationer til efterårets bilferie

27. sep 2019

Dette indhold er sponsoreret


Det er snart tid til at finde regnjakke og gummistøvler frem i det triste og grå efterårsvejr, der nu er kommet til Danmark. Åh, hvor man savner de mange sommeraftener på terrassen, hvor man kunne nyde kolde drinks og hygge sig under den klare og stjernespækkede nattehimmel. Det kan heldigvis nås lidt endnu. Der er nemlig ikke længe til efterårsferien og i denne artikel giver vi tre bud på, hvor man kan køre hen på bilferie til efteråret. Der er nemlig mange forskellige muligheder for at få en lækker bilferie til efteråret, og hvis man endnu ikke har besøgt disse destinationer bør man gøre sig selv den tjeneste at få gjort det i en fart. De tre bud her, er nemlig fantastiske bud på Europæiske rejsedestinationer, der kan nås i bil indenfor et døgn. Hvis man derfor skal bruge en smule inspiration til, hvor efterårets bilferie måske kan gå hen - så læs med og bliv klogere på det spørgsmål.


Hvis du skal bruge finansiering til at rejse for, så lån penge til ferie her.


Kroatien - Balkans perle

En af de mest oversete steder at tilbringe sin ferie er det gamle Eksjugoslavien, der rummer uendeligt mange smukke steder. Fra Slovenien i nord til Montenegro og Nordmakedonien i syd er Balkan et epicenter for smuk natur og pulserende storbyer. Der er intet mere charmerende en Balkans kultur, og derfor bør man overveje at aflægge regionen et besøg på en bilferie. Det kunne for eksempel være i Kroatien, der har en uendelig lang kyststrækning med mange flotte og historiske byer. Foruden at rumme masser af historie, så er Kroatien et af Balkans smukkeste lande og byerne på den kroatiske kyst er noget for sig. Ved den slovenske grænse ligger byerne Pula og Rovinj, der er særligt populære destinationer for tyske og skandinaviske turister, men man længere mod syd finder byerne Split og Dubrovnik. Hvis man er Game of Thrones-fan, så vil man formentlig kunne genkende lokationerne, da mange af scenerne fra seriens hovedstad “Kings Landing er optaget i Dubrovnik.


Holland - Besøg Amsterdam i charmerende efterårsfarver

Et andet bud på en lækker bilferie, er Amsterdam, der sammen med København udgør Europas to cykelbyer. Den historiske hollandske hovedstad rummer rigtig meget magi, og er en fantastisk destination, der ikke tager mere end en dags kørsel at nå i bil. Man kan bl.a. andet se de mange kanaler, Vincent Van Gogh Museet, Anne Franks hus og meget mere i den charmerende hovedstad, der på sin vis minder om København uden overhoved at gøre det. 


Tyskland - Få Berlins historie ind under huden

Sidst men ikke mindst kan man også blive medtaget af Tysklands hovedstad Berlin. Sporene fra byens dystre historier kan stadig opleves og man kan på mange måder få Berlins historie helt ind under huden i den gamle hovedstad. I dag er Berlin en pulserende storby med masser af mulighed for shopping, restaurantbesøg og utallige flotte og historiske attraktioner. Det er meget overvældende, når man trasker rundt i Berlins gader og er en fornuftig destination til bilferien.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x