3 gadgets du skal have med på bilferien

3 gadgets du skal have med på bilferien

12. jan 2018

Går du og leger med idéen om at tage familien med på en bilferie, men er i tvivl om, hvilke gadgets du skal have med, så bør du læse med her. Der findes utrolig mange gadgets, som kan gøre kørerturen mere behagelig for dig selv og din familie, og i denne guide vil der blive udvalgt 3 gadgets, som du bør have med på bilferien. 


Bluetooth højtalere 


På lange kørerture skal der musik til, så turen ikke føles så lang. Har din bil ikke mulighed for Bluetooth til telefonen, så bør du overveje at investere i en Bluetooth højtaler. Når du kommer over grænsen, skal du nemlig være opmærksom på, at det slut med dansk radio, og dermed også slut med musik, som vi hører i Danmark. Dette kan godt hurtigt blive lidt anstrengende, så derfor kan en Bluetooth højtaler sætte en stopper for dette, og I vil selv kunne styre, hvilken musik I hører på hele turen. Den er samtidig også utrolig smart at have med på værelserne, da man vil kunne høre musik, når der er brug for det, og så fylder den samtidig ingenting. Ønsker du at vide mere om Bluetooth højtalere, så har Testfabrikken lavet en bluetooth højtaler test, som du med fordel kan læse.  


Underholdning til bagsædet


Er du afsted med familien, kan de mindre passagerer hurtigt komme til at kede sig lidt, og derfor er det vigtigt, at du har sørget for underholdning, som de kan underholde sig selv og hinanden med. Her er der mange muligheder, men den helt populære er en Nintendo Switch, hvor der blandt andet kan spilles Super Mari – her kan passagerne på bagsædet udfordre hinanden i spillet. 


Mini-køleskab


Det er vigtigt, at du sørger for, at alle i bilen husker at få noget at drikke på den lange tur. Skal du for eksempel ud og køre til sommer, så kommer du hurtigt til at blive tørstig, og her der altså ikke altid tid til at holde ind og få noget at drikke. Problemet med dette vil nemlig også være, at væsken hurtig vil blive varm. Men dette kan altså undgås, hvis du investerer i et mini-køleskab til bilen.


Ønsker du en billigere ferie, kan du søge efter afbudsrejser kør selv hos Tripbuddy, som beskriver, hvad du bør være opmærksom på, hvis du ønsker at finde en afbudsrejse og køre selv til destinationen.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce