3 gode råd til hvordan du skaber en flot facade

3 gode råd til hvordan du skaber en flot facade

13. feb

Dette er sponsoreret indhold

Kommer du nogensinde hjem fra arbejde og tænker, at der mangler et eller andet ved dit hjem, når du drejer ind i indkørslen? Hvis ja, er det måske på tide, at du går noget ved din boligs facade. Facaden er den, hvor udfra folk danner deres førstehåndsindtryk. Derfor er det vigtigt, at dit hjem har en facade, som du synes, ser godt ud, så folk får det rigtige førstehåndsindtryk af dig og din bolig. I denne artikel finder du tre gode tips til, hvordan du skaber den facade, som du ønsker. 


Fliser, grus eller forhave er første skridt på vejen

Uanset om du har en forhave, fliser eller grus ved husets facade, er det vigtigt, at du vedligeholder dette. Haven skal holdes trimmet, gruset skal rives og fliserne skal renses. Særligt den sidste del kan være lidt af en tjans, og derfor kan det være en ide at hyre professionelle til at klare opgaven. Hos Dansk Fliserens kan du få en gratis prøverens ved fliserens, så du kan finde ud af, om det er noget for dig at få de professionelle til at klare skærene. Hvis du sørger for at holde disse vedlige, er du allerede godt på vej mod en flottere facade.


Hold muren ren og vinduer og døre flotte

Næste skridt på vejen er, at du skal sørge for at holde din mur flot. Hvis du har mursten, skal du sørge for at fjerne alle uønskede pletter og alger. Det sammen gælder selvfølgelig, hvis du har en mur, der skal males, men foruden at holde den fri for grimme pletter og misfarvninger, skal du sørge for at male den. Disse ting kan ved første øjekast virke besværlige og tidskrævende. Dette er dog ikke tilfældet, da det ikke er opgaver, som du skal gøre særlig ofte. Nogle gange er det et par gange om året, andre gange er det kun en gang hver tredje år eller lignende - det afhænger af mange forskellige ting. 

Hvis du har et hjem, der skal males, skal du ikke være bange for at prøve dig ad med en ny farve. Nogle gange kan det at skifte en gammel farve ud på facade virkelig gøre noget godt for det samlede indtryk.

Foruden at holde muren flot, skal du også holde vinduer og døre flotte. Sørg for at vaske, behandle og male disse efter behov.


Det er detaljerne der gør det

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du ikke glemmer de små detaljer. Det er disse, der for alvor kan gøre noget for det indtryk, som du facade giver. De bedste detaljer, som du kan tilføre din facade, er planter. Blomster, buske og andre planter er virkelig med til at skabe en flot og farverig facade - særligt hvis du sørger for at pleje dem. Hvis du ikke har grønne fingre, skal du ikke fravælge dette. I stedet skal du vælge nogle planter, der ikke kræver særlig meget pasning. Disse findes der et stort udvalg, og tag derfor forbi din lokale planteskole og forhør dig om, hvilke planter der passer bedst til dine evner og ønsker.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x