3 sommerprojekter til dig der har hænderne ordentligt ...

3 sommerprojekter til dig der har hænderne ordentligt ...

2. jul
Dette er sponsoreret indhold

Sommeren er over os og med det følger ofte godt vejr og fri fra job og uddannelse. Der er derfor masser af tid til en masse sommerprojekter. Har du masser af ideer og i tvivl om hvor du skal starte eller er du ude efter inspiration til et projekt eller to, så læs med her. Her vil du nemlig kunne finde ideer til projekter, som du helt selv kan føre til dørs. Hvis du er ude i de mere komplicerede og større projekter og har brug for en hjælpende hånd, til eksempelvis din tilbygning, kan du hente hjælp på bygga.


Byg dit eget bålsted
Er der noget bedre end en varm sommeraften i selskab med familie eller venner. Følelsen af overskud og den indtrængende duft af bål og snobrød fra det fjerneste hjørne af haven. Et glimrende arrangement når solen er gået ned og temperaturen lige så stille daler. Hvis ikke allerede du er indehaver af et bålsted i din have, så kunne ét sommerprojekt være at fremskaffe dig et. Her er der flere muligheder, hvor det klassiske bålsted af sten og hvor stammer agerer siddeplads er det de fleste af os tænker på når man tænker på et bålsted. Hvis dette dog ikke er en mulighed eller hvis man blot ønsker et fint element til terassen kan man også fremskaffe sig et bålfad. 


Byg din egen mistbænk
Er dig eller din bedre halvdel vild med tanken om at så egne afgrøder, så er mistbænken lige noget for jer. Mistbænken er til at bygge selv og herefter har i mulighed for at så alt fra salat, chili, peberfrugter og gulerødder. Derfor vil dette være det perfekte projekt at søsætte denne sommer. Det der er smart ved en mistbænk er at det ikke udelukkende er et projekt der hører sommeren til. Med en mistbænk kan du dyrke grønt hele året rundt, og mistbænken er tilmed ikke lige så pladskrævende som et drivhus eksempelvis er. 


Byg din egen pavillion
Er du god med hænderne, så er dette lige et projekt for dig. En pavillion er perfekt til dig som har masser af plads i haven, som du ikke ved hvad du skal stille op med. Pavillionen er tilmed god året rundt, hvor du om sommeren kan nyde et øjeblik i skyggen og om vinteren kan skrue op for hyggen med et tæppe eller to. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x