Årets sidste bilnyheder

Årets sidste bilnyheder

242visninger 4 svar | 21. dec 2018
Porsche 718 Boxster/Cayman T

Vi starter ud med noget europæisk - den nye letvægter fra den lille sportsvogn 718. Som i navnet T, der i øvrigt står for "Touring", betyder at her bliver der sparet for alt unødvendigt vægt. Udstyr som klimaanlæg, radio, bagsæder og navigation bliver smidt ud. Dog er der mulighed for at kunne beholde noget udstyr hvis ønskes, selvom det ødelægger idéen med 718 T's funktion...Motoren er den samme 2-liter boxerturbo med 300 Hk og 380Nm. 0-100 4,5 sekunder og en topfart på 275 km/h, gør den ikke til en sløv sag.

 Alle 718 T kan fås med enten 6-trins manuel eller deres PDK gearkasse. Til forskel fra en normal 718, så kommer den med Porsche's PASM undervogn (Porsche Active Suspension Management) som er sænket med 20 cm og åben differentiale.

Selvom vi ikke kender prisen, så regner Porsche med at den bliver 5-10% billiger end den billigste 718 man kan købe lige nu!

Daihatsu Copen Coupe

De fleste bilelsker kender nok til den lille japanske sportsvogn Daihatsu Copen, trods at den kun bliver solgt i England som det eneste europæiske land. Nu kan den fås i hjemlandet Japan som Coupé! Kun 200 udgaver bliver bygget af den lille Kei car. 17 BBS fælge, MOMO rat, HKS undervogn og dobbelt afgangsrør er lidt af det man kan forvente på den nye Coupé udgave. Motoren bliver en 660 CC 3 cylinder Turbo med 64 Hk for at kunne overholde de japanske afgiftssystemer. 

Lincoln Continental Coach Edition


Lincoln fejrer 80 år fødselsdag med deres store Continental udgave, hvor som den originale Continental havde, så vil man kunne få den nye med selvmordsdøre! Takket være en forlænget hjulbase på næsten 16 cm, er det nu muligt med en døråbning på 90°. Det giver også bedre plads bagi, hvor passageren har mulighed for at vælge imellem 30 sædeindstillinger. Motoren er Ford's forholdsvis nye 3-liter V6 Twin-Turbo og 400 Hk. Desværre bygger Lincoln kun 80 udgaver der allerede er solgt...


De Hurtige - VW Atlas Sport Cross
Den amerikanske udgave af VW Touareg hedder Atlas og er en smule større end vores Touareg. En idé er at komme med en mindre udgave af Atlas, kaldet Atlas Cross Sport. Omkring samme størrelse som Tiguan, skal den sælges i Amerika og Asien med enten en 2-liter turbo og 2,5 VR6 motor for specifikke østlige lande.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Årets sidste bilnyheder
Kommentér på:
Årets sidste bilnyheder