Afeela - Ny elbil fra Honda og Sony

Afeela - Ny elbil fra Honda og Sony

1425visninger 1 svar | 9. jan

Afeela er et nyt elbilsmærke fra Japan, der er udviklet sammen med Sony, Honda og Microsoft. 

Afeela lyder måske som en ny bil fra Alfa Romeo, men det er den ikke. Faktisk er det en ny elbil, udviklet af Sony Honda Mobility. For nu er Afeela blot en prototype, men bilen forventes at være klar næste år. Ifølge Sony repræsenterer billederne, hvad man kan forvente af det endelige produkt.
Overraskende er Afeela blevet større end den tidligere prototype, de præsenterede for et par år siden, idet den nu måler 4.915 mm i længden, 1.900 mm i bredden og 1.460 mm i højden. Med andre ord er den vokset med 20 mm i længden.

Hjertet i Afeela er et 91 kWh batteri, og bilen har en 150 kW DC hurtigladningskapacitet samt en 11 kW Level 2 ladningskapacitet. Afeela har to elmotorer placeret foran og bag bilen. Hver motor yder alene 245 hk, og systemydelsen når op på imponerende 489 hk. Derudover har den firehjulstræk.Teknisk kommer Afeela med OpenAI-teknologi, ligesom de nye produkter fra Volkswagen, drevet af Microsoft Azure. I kabinen finder man tre store touchskærme, der minder om det, vi så i den lille Honda e for et par år siden. Teknologien bag skærmene er udviklet af spiludvikleren EPIC GAMES. Yderligere information er endnu ikke blevet præsenteret af Sony/Honda.

Den nye Afeela forventes at være klar næste år. Om den kommer til Europa, vides endnu ikke, men man kan snart køre bilen i Playstation 5-spillet Gran Turismo.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Afeela - Ny elbil fra Honda og Sony
Kommentér på:
Afeela - Ny elbil fra Honda og Sony
Annonce