Arbejdstøj designet til bilværkstedet

Arbejdstøj designet til bilværkstedet

21. okt
Hvis du er mekaniker og arbejder i mange forskellige arbejdsstillinger, er det vigtigt, at du kan bevæge dig frit i dit arbejdstøj. Derudover er det essentielt, at det er komfortabelt at have på, da arbejdstøjet ofte er det sæt tøj, du bruger flest timer i om dagen.

Dit arbejdstøj kan virke som en lille ting i din hverdag, men det har en stor betydning for din komfort og dit velvære. Knæpuder til dine bukser med knælommer beskytter dine knæ mod værkstedets hårde gulv, og flere lag gør, at du kan tilpasse dit tøj til de svingende temperaturer, der kan være i løbet af en arbejdsdag.


På MASCOTs hjemmeside har vi samlet en række produkter, som matcher dine arbejdsforhold på værkstedet. Se tøj til mekanikere

Arbejdstøj i strækstof øger din bevægelsesfrihed. Det gælder både når du går under liften, håndterer hjul eller skruer i motorrummet. Hos MASCOT kan du finde et stort udvalg af arbejdstøj med Ultimate Stretch.

Det elastiske stof giver dig maksimal bevægelsesfrihed i alle mulige og umulige arbejdsstillinger. Stoffet sikrer, at bukserne ikke strammer hverken om lår, knæ eller liv, uanset om du sidder på hug eller kravler på dine knæ. Derudover er stoffet ekstremt komfortabelt, så når du først har prøvet 100 % strækstof, vil du ikke have andet.

Beskyt din lænd og nakke mod træk
Du kender sikkert den kolde fornemmelse af træk, særligt på lænden og i nakken, når porten går op flere gange om dagen. En god måde at beskytte ryggen på er ved at vælge overalls. Det ekstra rygstykke sikrer, at du ikke skiller nederst på ryggen, og kroppen derfor forbliver varm.


Foretrækker du almindelige arbejdsbukser, kan du fx supplere med en fleecetrøje eller striktrøje fra MASCOT® ACCELERATE. De har begge en elastikkant nederst, der forebygger, at den kolde luft finder vej ind under tøjet. Desuden har begge trøjer en høj krave, der beskytter nakke og bryst mod træk. Det hjælper dig med at holde varmen hele arbejdsdagen.

Knæpuder, der sidder helt rigtigt
Knæpuderne beskytter dine knæ mod unødigt slid. Men det er vigtigt for din komfort og sikkerhed, at knæpuden sidder rigtigt og ikke fx glider ud til siden. Mange af MASCOTs knælommer er regulerbare, så du kan få den helt rigtige placering af knæpuden. Flere bukser i MASCOT® ACCELERATE og MASCOT® ADVANCED har desuden en lynlås på indersiden af benet, som sikrer effektiv ventilation ved knæområdet.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x