Aston Martin DBS Superleggera - Det engelske lyn

Aston Martin DBS Superleggera - Det engelske lyn

1209visninger 3 svar | 26. jun 2018
Aston Martin tog sløret af deres nye flagskib i aftes - DBS udgaven er tilbage!

Den nye DBS Superleggera er baseret på DB11, hvor den faktisk også bruger samme 5,2-liter V12 med Twin-turbo. Dog har Aston Martin skruet lidt op for effekten, så den yder hele 715 Hk. Det gør den til den hurtigste serieproduceret Aston Marin til dato, og her vil den kunne ramme fra 0-100 på ca. 3,4 sekunder. Dog imponere den mest med dens vilde 900Nm! Det betyder også at en ny Gearboks må til for kunne følge med så meget trækkraft. Frygten for om alle sikkerhedsystemerne kan følge med de mange Nm, så foruroliger Aston Martin med at her har man en kæmpe GT'er, som er afslappet på den offentlige vej, men en ægte britisk Racer på banen.  

(For ca. 10 år siden, så kom tyske tuner Brabus ud med en V12 udgave af SL'eren. Den havde også omkring 900-1000 Nm. Det kunne dens ESP og gearkasse ikke følge med, og der skete ikke andet en røg fra de bagerste dæk, når man trætte fodpedalen ned...)

For nu vil DBS ikke blot være den mest sportslige model, men også mærkets flagskib indtil en ny Vanquish kommer på programmet! Det italienske navn "Superleggera" betyder "Super let". Og let er den blevet, hvor vægten er på 1693 kg. Det er nok den letteste GT'er på market lige nu, hvor konkurrenterne vil være fra Bentley til Ferrari 812 Superfast.  

Med et italiensk navn som Superleggera, så forventer man måske også lyden af en Italiensk Ferrari? Derfor har Aston Martin brugt mange måneder for at fin-juster lyden til perfektion, hvor den er hele 10 db højere i lyden end  DB11.   


Den nye DBS starter fra ca. 2.225.000 kr uden afgift. Dog får man 21" fælge med Pirelli P Zero dæk med i købet...

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Aston Martin DBS Superleggera - Det engelske lyn
Kommentér på:
Aston Martin DBS Superleggera - Det engelske lyn
Annonce