Aston Martin DBX og Audi E-Tron Sportsback

Aston Martin DBX og Audi E-Tron Sportsback

250visninger 4 svar | 20. nov 2019
I dag skal vi se på vilde nyheder fra bilverden. Audi er klar med endnu en elektrisk bil, Aston Martin hopper ind med deres første SUV og så er mini klar med en topmodel til Cooperen.

Audi E-Tron SportsbackGodt og vel et år efter E-Tron blev præsenteret, er de nu klar med en Sportsback version. Selvom begge biler er idendiske, er Sportsback'en bare mere aerodynamisk med sit design. Det gør at den kan køre ca. 10 km længer end før.
Omkring batteriet, så kommer Sportsbackken i to varianter. En Sportsback 50 og Sportsback 55. 50 kommer med 71 kWh batteri med 313 hk, 540Nm, og vigtigste af alt kan den køre op til 347 km med en topfart på 190 km/h. Vælger man derimod 55,så kommer den med to elektriske motorer og 95 kWh batteri. De skubber bilen frem med 360 hk, 561Nm og 466 km med en topfart på 200 km/h. 0-100 på 6,6 sekunder. DOG! Dog har 55 et "S" mode, som kan sender flere kræfter til bilen.
408 Hk, 664Nm og 0-100 5,7 sekunder. Selvom Sportsback trækker på alle fire hjul, så trækker den faktisk meste af tiden med baghjulene.

Opladningen af den nye E-Tron Sportsback tag kun 30 minuter til 80% med et dedikeret opladerstander.


I kabinen finder man tre store skræme. Et 12,3 digitalt instrumentering, 
12,1" Touchskærm og et 8,1" skærm under Touchskærmen. Hovedhøjden er også vokset med 20 mm.De første kunder som køber den nye E-tron, får den i en såkaldt "First Edition" som kommer standard med 21" fælge, glastag og højtaler fra Bang & Olufsen. 

Aston Martin DBXAston Martin hopper ind på marked for SUV'er med denne nye DBX.
Alle store bilfabrikanter sælger SUV'er, fordi det kan sælge og sådan er det bare.Derfor har ASton Martin skabt denne flotte SUV kaldet DBX. Motoren er AMG's egen 4-liter V8 Twin-turbo, der blandt andet også sidder i G-klassen og GLE. Den yder 550 hk og 700Nm.

Designet er heldigvis meget Aston Martin-agtigt, hvor den kommer med de nye LED-Striber bagpå, som også ses på Vantage, og så den kendte store Aston Martin grill. DBX er en stor SUV, som er større end en Cayenne, men mindre end Bentley's Bentayga. Dog er den 20 mm laver end Cayenne, trods for Aston Martin mener den er klassens bedste til at køre Off-Road. Undervognen er en luftundervogn, udviklet af Bilstein. Der sidder et 48-volt Anti-Roll bar system, som hele tiden holder øje med bilen. DBX trækker på alle fire hjul, men kan sende 50% eller 100% af sine kræfter til baghjulene.Det er for at give den bedre køreegenskaber på den snoede vej.

Sæderne i kabinen er taget fra deres store GT'er DB11. Andet er den store 10,2" skærm i midten. På ekstraudstyrslisten, kan man vælge to pakker. En Sne pakke og hundepakke. Sne Pakken indeholder et varmeanlæg i bagagerummet for at kunne varme ens ski op, så de altid er varme når man tag dem på. Derimod indeholder hundepakken en hundevask, så man altid har en ren hund i bilen, vil jeg gætte... For de helt store kunder, så kan man faktisk også få et kabinet til alkohol i bagagerummet. DBX ligner en konkurrent til Cayenne Turbo, men prismæssigt ligger den tætter op ad Bentley. 
Mini Cooper S JCW GPMini har præsenteret for den vildeste Cooper S til dato. Motoren er taget fra BMW's nye M140i, hvad er en 2-liter turbo med 306 hk og 450Nm . 0-100 kan den gøre på blot 5,2 sekunder i en Mini!
Gearkassen er også fra BMW, som er et otte-trins Steptronic automatgearkasse. 

Forskellen på en regular Cooper S, er de store 18" fælge, kæmpe spoiler bag på og så har de fjernet bagsæderne for at spare på vægten. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Aston Martin DBX og Audi E-Tron Sportsback
Kommentér på:
Aston Martin DBX og Audi E-Tron Sportsback
x