Audi E-Tron - 400 Hk og 400 km!

Audi E-Tron - 400 Hk og 400 km!

1579visninger 13 svar | 18. sep 2018
Audi E-Tron


I nattens timer præsenterede Audi for deres nye fuldelektriske SUV E-Tron.
E-Tron er den sidste for nu af de mange nye SUV'er med et hjerte af el, som vi har set på det seneste . Først var der Tesla Model X, så kom Jaguar I-Pace, derefter Mercedes EQC og nu Audi. 
E-tron er ca. samme størrelse som en Q3'er, og er en elektrisk SUV. I forhold til konkurrenterne på nær topmodellen hos Tesla, så er E-Tron bevæget af hele to el-motorer. Det er et 95 kWh batter som giver E-Tron over 400 Hk. 0-100 på 5,5 sekunder og begrænset topfart på 200 km/h. 
(Opdateret 19:57)
E-Tron trækker på alle fire hjul som konkurrenterne. Og dog. E-Tron trækker primært med de to forrestehjul, men har en lille motor ved hvert hjul, så når den begynder at miste vejgrib, så slår den de andre hjul til.  
I kabinen forsætter den nye trend med to skærme, hvor Audi er som Range-Rover med skæremne ovenover hinanden. Det betyder at man vinker farvel til de traditionelle knapper, hvor alt forgår med Touch Screen. Noget helt unikt er dens sidespejle. Audi har også sagt farvel til det klassiske glas spejl i siden af bilen, hvor der nu sidder et kamera. I siden af begge døre, inden i kabinen er der en lille 7" skærm touch skærm, som man kan indstille med sin finger på skærmen for en bedre vinkel.  

E-Tron kan oplade sig selv på farten. Det sker når førren trykker på bremsen eller blot slipper speederen, så vil bilen begynde at samle strøm. Dog tag en hurtig opladning 30 minuter for at lade den 80% op. E-Tron kan køre op til 402 km på 'en enkelt opladning. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Audi E-Tron - 400 Hk og 400 km!
Kommentér på:
Audi E-Tron - 400 Hk og 400 km!
Annonce