Audi Q8, audi's første Coupé-SUV og BMW X5

Audi Q8, audi's første Coupé-SUV og BMW X5

1096visninger 2 svar | 5. jun 2018
AUDI Q8

Audi har i dag præsenteret for mærkets første SUV i Coupé-form. Q8 er nemlig bund og grund en Q7'er med et flader tag. Dog slår Audi hul på deres traditioner med at bruge lige tal på Q8'eren", hvor det plejer at være omvendt med deres Coupé udgaver. Q8 skal konkurrer med det voksende SUV marked, hvor vi kender Mercedes GLE Coupé, Range-Rover Velar og den som startede det hele BMW X6...


Q8 er laver end Q7'eren, men breder for at skabe mere pladsforhold til passagerne. Desginvis er Audi hoppet væk fra det vi har været vant til at se de sidste mange år, hvor alle Q8'er kommer med full LED lygter standard. Dog kan man også få den med HD MATRIX LED laserlys som ekstraudstyr. Som øvrige nye AUDi modeller kommer Q8 med firehjulstyring og deres elektroniske luftundervogn til en lille merepris... Alle Q8'er vil også bruge "Mild-Hybrid" teknik, som lader sig selv op når man bremser. Mild Hybrid hjælper ikke så meget med bilens brændstofforbrug, men mere med at eliminere alt Turbolag. 

I kabinen finder man AUDI's nye MMi dobbelt touch skærm, hvor der er en 10,1" skærm foroven og 8,6" forneden.  Ikke nok med det, så kan man også finde et 12,3" Virtuel Speedometer bag rattet med 3D Navigation styret af Google MAPS. 
motorprogrammet er det sadvanlige 3-liter Diesel eller benziner. Dog kommer der senere en 2-liter Diesel og muligvis en SQ8 med en 4,2-liter V8 Diesel!

Motorprogram: TFSI= Turbobenziner
Benzin
55 TFSi (3,0 V6'er) 340 Hk
Diesel
50 TDi (3,0 V6'er) 282 Hk 600Nm
45 TDi (2,0'er) 231 Hk.


--------------------------------------
BMW X5 (Sneak peak)


Billeder af den nye BMW X5 har fundet sin vej ud i på store internet, og her er en hel billede serie af den nye X5'er. Det tekniske er dog stadig ikke på sin plads, hvor vi må vente på et par måneder endnu før man ved det fulde. Dog forventer man samme motorprogram fra den nye 5-serie. Det vil sige 3-liter Dieseler og benzin. 

BMW X5 vil havde officielt verdens primære under Paris motorshow i år!




 
-----------------------------------------------------

Hyundai Tucson 2019

Ikke længe efter faceliftet af søstermodellen KIA Sportage, så er Hyundai Tucson klar med europæisk debut på en faceliftet udgave af deres SUV. 

Som på KIA'en, så er der ikke sket det store under faceliftet, hvor den største ændring er de nye LED for og-baglygter. Dog vil Hyundai introducere en hel ny "Mild hybrid" udgave af en Diesel. Det er en 2,0'er med et 48-volt batteri. Den gamle 1,7 diesel udgår også langt om længe for en ny 1,6 Diesel med enten 115 Hk og 136 Hk. På benzinsiden forsætter den gamle 1,6 Turbo endnu, og andre lande vil få glæde af en 2,4 sugemotor med 184 Hk eller en 2,0 med 166 Hk.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Audi Q8, audi's første Coupé-SUV og BMW X5
Kommentér på:
Audi Q8, audi's første Coupé-SUV og BMW X5
Annonce