Audi RS Q8 600 Hk SUV og andre store nyheder

Audi RS Q8 600 Hk SUV og andre store nyheder

288visninger 0 svar | 21. nov 2019
Audi RS Q8Audi har gjort det igen - endnu en vild bil fra det tyske mærke. Denne gang er det en ny RS'er, i form af den store Q8'er. Q8 deler teknik med Q7, hvad et eller andet sted er en A6'er med stylter og mere. Derfor deler den motor med RS6 og RS7. I motorrummet finder man en enorm 4-liter V8 med 600 hk og 800Nm. 0-100 kan den sprinte på blot 3,8 sekunder, hvad gør den til en af de hurtigste SUV'er. Og hurtig er den, hvor den faktisk er den hurtigste SUV rundt på Nurburgring'en. 
Som i RS6/RS7, bruger RS Q8 også mild hybridteknik, hvor der sidder et 48-volt batteri, der kan eliminer alt turbolag fra motoren, og så kan det endda lade sig selv op, så bilen kan alene køre på strøm når man løfter foden fra pedalen mellem 55 til 160 km/h. Trods for der er otte cylinder, kan den også køre på blot firecylinder for at spare på brændstof. 
Tilbage til det sjove, kan man få sin RS Q8 til at ramme en topfart på 305 km/h, hvis man køber Dynamik Pakken. Standard er den elektronisk begrænset til 250 km/h. 

Kigger man på designet, vil Audi-kenderne kunne spotte lidt UR-Quattro i designet. Standard kommer den med adaptiv luftundervogn og enorme 22" fælge. Betaler man ekstra, kan man få 23" fælge, hvad er de største fælge på en Audi nogensinde. 

I kabinen er det som man forventer det. Her finder man samme MMI-skærme fra øvrige Audi'er. Audi RS Q8 skal konkurrer imod BMW X6M, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne Coupe Turbo, Mercedes-AMG GLE63 og den helt nye Aston Martin DBX. 
Nissan Sentra 


Nissan Sentra er hvad Pulsar er i Europa. En bil i Golf-klassen, trods for det er en Sedan. Sentra skal udelukket kun sælges i Amerika, hvor den konkurrer imod Toyota Corolla Sedan, VW Jetta og Honda Civic Sedan. 

Nissan Sentre er en vigtig bil for Nissan, hvor det er den mest solgt Nissan i Nordamerika. Den nye Sentra er helt ny, hvor den får V-Motion grillen fra den større Altima og LED-lys standard. Motoren er også ny. Væk er den gamle suge 1,8'er og ind kommer en helt ny 150 hk 2-liter med 197Nm. Ifølge Nissan er motoren 20% kraftigere og 16% mere momentstærk. I kabinen introducer Nissan for et helt nyt 8" touch skærm, som understøtter AppleCarPlay og AndriodAuto, men forsætter endnu med analog skiver. Buick Encore GXMåske kan nogle huske Opel Mokka X for det er nemelig denne bil. I mange år er Mokka X solgt som Buick Encore i Amerika, og nu er den blevet større!Navnet GX betyder at Buick Encore er som sagt en  større, hvor den er omkring samme størrelse som en VW T-ROC. Motorprogrammet består af PSA's 1,2 Turbo 140 hk og en ny 1,3 turbo med 157 hk. 
Mercedes-AMG GLE 63 S


Mercedes har svaret Audi tilbage med deres nye super SUV, i form af en nye AMG udgave af GLE. 

Motoren er en 4-liter V8 med to turboer, som er den samme fra Aston Martin's nye DBX. Den yder dog 571 hk og 750Nm. Som altid kan man opgrader til en "S" variant med 600 hk og 850Nm.  0-100 kan den gøre på blot 4 sekunder og 3,8 i S-varianten, hvad er det samme som RS Q8. 

Andet som også fås i RS Q8, er at Mercedes også bruger Mild-Hybrid teknik. Her finder man et 16 kWh elektrisk generator med 22 hk kaldet EQ BOOS og et 48-VOLT elektrisk system, som kan eliminer turbolag. 63 AMG bruger et ni-trins TCT automatgearkasse, adaptiv undervogn og deres 4Matic AWD-layout.
Topfarten er elektronisk begrænset til 250 km/h, men som hos Audi kan man fjerne begrænsningen, hvor den så kan ramme 280 km/h - ikke de vanvittige 305 som Audi'en..

Mercedes-AMG GLS 63 4Matic+


Hvad er bedre end en AMG? Det er da to AMG'er...
Den helt store GLS'er kommer også i en AMG udgave.
 Motoren er den samme fra overstående - altså en 4-liter V8 med to turboer og mild-Hybrid teknik...
Dog får den hele 612 hk, 850Nm og en topfart op til 280 km/h.
GLS er en syv-personers kæmpe SUV med en del vægt ombord, derfor tag det den 4,2 sekunder til 100 fra 0. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Audi RS Q8 600 Hk SUV og andre store nyheder
x