Bedre sikkerhed for bilen med tyverialarm i garagen

Bedre sikkerhed for bilen med tyverialarm i garagen

25. jun 2018

Du bør naturligvis sikre din bil på samme vis som dine øvrige ejendele. Særligt som følge af, at du ofte har gjort en massiv investering i dit køretøj. Hvis du parkerer din bil i en garage, så kan du med fordel vælge at installere enten én eller flere tyverialarmer heri. På denne måde udløses der en alarm, hvis du får besøg af uvedkommende gæster i din garage.

På trods af, at det bør være normen, så er der - desværre - ikke mange, der har valgt at installere tyverialarmer inde i deres garage. Det er en skam, da det kan forhindre mange biltyveri. De fleste tyveri afskrækkes af en tyverialarm, mens den både vil alarmere dig og øvrige beboere i kvarteret. For at undgå at blive fanget er tyven derfor også nødsaget til at stikke af.

Er det ikke en investering, du allerede har taget initiativ til, så bør du ikke tøve. Det kan spare dig for megen besvær og penge. Ofte er det muligt blot at tilkøbe yderligere alarmer til dit nuværende alarmsystem, hvis de ikke er blevet installeret i din garage. På denne måde kan du holde din investering på et minimum. Ellers findes der mange attraktive alarmtilbud.


Overvej et alarmsystem med kameraovervågning


Det er en god idé at investere i et alarmsystem med kameraovervågning. Skulle det hænde, at du får uvedkommende gæster på besøg, har du mulighed for at finde billeder eller videooptagelser af vedkommende. Er der ikke blevet stjålet noget, kan det blot afleveres til politiet med en besked om, at du har haft indbrud i din garage, da det kan være til hjælp.

Ender indbrudstyven med at få bilen med eller at stjæle andre ejendele i din garage, så kan disse billeder eller videoer både være brugbare i forbindelse med politiets efterforskning, men også i forhold til at kunne dokumentere overfor dit forsikringsselskab, at du har haft indbrud. Derfor er det en investering, du vil blive ked af, at du vælger at spare væk.

Det koster sjældent synderligt meget mere, at få et alarmsystem med tilhørende kameraovervågning - hverken i forhold til førstegangsbetalingen eller den løbende månedlige betaling. Der er mange, der har sparet denne udgift væk, der senere har fortrudt det. Det har nemlig betydet, at de ikke har haft dokumentation til forsikringsselskabet for deres indbrud.


Hvor meget koster en tyverialarm til garagen?


Har du ikke allerede et alarmsystem i hjemmet, så er der naturligvis ikke megen grund til at nøjes med garagen. I stedet bør du få det installeret i hele boligen. Har du allerede monteret et alarmsystem i boligen, så bør det være muligt at få en montør til at montere yderligere alarmer i din garage for en mindre engangsbetaling.

Der kan dog ikke gives noget entydigt svar på, hvad det vil koste dig. Det afhænger meget af boligens størrelse, hvor du bor, hvor udsat dit nabolag er for indbrud og lignende aspekter. Derfor bør du også indhente alarmtilbud fra flere selskaber. Det er med til at sikre dig den bedste læsning.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce