Bentley Flying Spur - den ultimative rejsevogn?

Bentley Flying Spur - den ultimative rejsevogn?

449visninger 1 svar | 11. jun 2019
Bentley Flying Spur

Bentley præsenterede i eftermiddags for en ny generation af deres store Flying Spur. Flying Spur er et eller andet et sted en fire-personers udgave af Continental GT, hvor begge deler undervogn med den nye Porsche Panamera. Bentley kalder selv deres nye store Sedan for "the world’s most advanced luxury Grand Touring sports sedan"
Red; Verdens mest avanceret luksuriøse store sportslig rejsevogn ". 
Designet er meget Bentley-agtigt med sit klassiske "flade" amerikaner look. Baglygter har et unikt 3D B for Bentley LED design og foran finder man Crystal LED lys med Matrix teknik. 

Det er noget af en titel, og det kan diskuteres om at den er mere sportslig end en S-klasse AMG'er eller mere luksuriøs end en Rolls-Royce Ghost.Dog er den nye Flying Spur let at køre. Takket være Audi's firehjulsstyring, er den nye Flying Spur en sag at parker, og så kommer den med noget de kalder for Active All-Wheel Drive og Bentley Dynamic Ride.  De systemer hjælper bilen at kunne være sportslig at køre, men også at give den mest komfortable komfort på vejen. Igen mener Bentley at ingen bil giver giver den slags køreoplevelse, hvor den nye Flying Spur er en klasseførende limousine. Faktisk kan den sende 100% af alle kræfterne til baghjulene, og så har man en 635 hk baghjulstrukket bil. Til dagligt trækker den dog med alle fire hjul. For første gang kommer den nye Flying Spur også med Traffic Assist, City Assist og blind Spot warning standard, hvor den selvfølgelig har en masse andet sikkerhedsudstyr standard.  

Flying Spur er en enorm bil, og er vokset med 130 mm i hjulbasen fra tidliger udgave.  Det giver utroligt meget plads bagi. Kabinen er bund og grund samme som i Coupé broderen, Continental GT. Her finder man samme kæmpe tre - i en 12,3" touch skærm. Det unikke ved den skærm er, at den kan rotere rundt, hvor valget består af enten af den store skærm, tre analog ure eller bare samme træ materiale som instrumentbordet er lavet af. Flying Spur bliver også den første Bentley med et Stort B for bentley ornament på fronten, der kan gemmes væk som en Rolls-Royce. 


Motoren er den samme kæmpe 6-Liter W12 TwinTurbo  med nævnte 635 Hk og 900Nm fra Continental GT.  0-100 3,8 sekunder og en topfart på 333 km/h, gør den til en af de hurtigste firedørs sedan'er i verden. 
Bentley's mål med den nye FLying Spur er, at lave den ultimative bil som kan næsten opfylde alle mål for en kompetent sportslig rejsevogn, og på papiret lyder det som de har lykkes...De hurtige -Ford Territory EV

Desværre kommer denne nye elektriske FORD SUV ikke til Europa, hvor den kun bliver bygget for det kinesiske marked. Med et så højt popularitet med elektriske biler i Europa, kunne det godt lyde som at Ford Territory EV ville tag et godt bid af marked. Dog gemmer den nye elektriske SUV PÅ en hemmelighed. For faktisk er det slet ikke en Ford, men en kinesisk bil kaldet Yusheng S330. Territory EV 's elektriske motor skulle kunne køre op til 360 km på en enkelt opladning.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Bentley Flying Spur - den ultimative rejsevogn?
  •   12. jun 2019 For mange år siden, stod Bentley noget i skyggen af Rolls Royce. Så lige pludselig blev det in at køre Bentley, og både ny-rige og gammel-rige begyndte at køre de mere smarte og sportslige biler fra Bentley.

    Men jeg synes altså at det er skiftet igen her de senere år. Det er Rolls Royce som laver smarte, grænsende til frække, biler til dem hvor penge det ikke er noget man snakker om, det er bare noget man har.Kommentér på:
Bentley Flying Spur - den ultimative rejsevogn?
x