Beskyt og plej din læderkabine

Beskyt og plej din læderkabine

15. jun 2018

Er du en af de heldige bilejere, som ejer en bil med læderkabine? En ting, som de fleste ejere nemt kan glemme er, at læder er et natur materiale. Det gør, at læder tørrer ud, hvis det ikke bliver vedligeholdt.

Så husk altid at holde din kabine ren og pæn med plejemiddel, så undgår du, at læderet med tiden revner.

Et godt råd er altid at benytte et nærende plejemiddel, så dine lædersæder kan holde sig pæne og vedligeholdte i så lang tid som muligt.


Sådan rengøres og plejes din læderkabine

Når du skal rengøre din bil og tilføje læderpleje, så skal den støvsuges først. Pas på med at komme til at ridse lædersæderne i bilen. Brug gerne et mundstykke til din støvsuger med bløde hår. Det gør det samtidig også nemmere at komme ned i revnerne i sæderne.


Når du har støvsuget læderkabinen, så skal sæderne vaskes. Pas igen på ikke at ødelægge eller ridse læderet. Brug gerne en mikrofiber klud til denne opgave.


Bagefter når sæderne er tørre, kan det være en god ide at støvsuge læderkabinen en gang til, så du er sikker på, at alt snavs er kommet med.

Nu er turen kommet til læderplejen. Det påføres med en form for applikator eller blød klud. Det er vigtigt, at læderplejen påføres i cirkler, da lige strøg kan give striber. Husk ikke at overdrive mængden af læderpleje, da sæderne måske ikke vil kunne absorbere det hele. Hellere påfør flere tynde lag end et tykt.

Læderplejen skal tørre ca. 20 minutter, så det kan trænge godt ind i læderet. Bagefter kan du tørre det af med en tør og ren klud. Hvis du ikke føler læderet ser ”mættet” ud, kan du sagtens give det en tur til.

For at få din læderkabine til at holde sig pæn i lang tid, så skal den rengøres og plejes hvert halve år for, at den kan bevare en flot og pæn overflade.


Hvilket plejemiddel skal jeg vælge?

Der findes mange produkter på markedet over læderpleje. Mange af produkterne er lavet til at blive benyttet på bestemte tidspunkter i rengørings- og plejningsprocessen. Hvis du ikke har så meget forstand på læderpleje, så kan det være en god ide at finde et læderplejemiddel, som ikke skal benyttes på bestemte tidspunkter i processen. Et sæt kunne også være løsningen. Et sæt indeholder typisk alt hvad du skal bruge til læderplejen af din læderkabine.  


Et lækkert og nemt plejemiddel til læderkabinen kan f.eks. være Mother Leather Tech Kit. Dette plejemiddel fås som et sæt, så du ikke selv skal finde de korrekte børster til jobbet. Sættet er til en dybdegående rens og efterfølgende en beskyttelse af din læderkabine.

Sættet indeholder både en læderrens og en læderbalsam, så du sikrer den helt rigtige rensning og beskyttelse af din læderkabine.

Denne læderrens og læderbalsam gør læderet rent og frisk helt uden at gøre læderet fedtet.


Dette plejemiddelsæt gør det enklere for dig, når du skal rengøre og rense dine lædersæder. Hvis det lyder som plejemidlet for dig, så find nærmere informationer om Leather Tech Kit her.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce