Betaler du for meget for din forsikring?

Betaler du for meget for din forsikring?

13. jun

Hvert eneste år betaler mange mennesker for meget for deres bilforsikringer. Netop en bilforsikring er en af de dyreste forsikringer, som man betaler til. Det er særligt, fordi at det er en forsikring, der er påkrævet ved at have en bil. Kører man enten galt, bliver ens bil ridset, eller går man i stå midt på vejen, så vil man kunne benytte sig af ens bilforsikring. Dog varierer priserne på bilforsikringer meget, og den eksakt samme bil kan koste mange tusinde kroner mere hos ét forsikringsfirma end hos et andet. Derfor kan man med fordel lede efter en ny og billig bilforsikring ved at sammenligne ens nuværende bilforsikringer med andre.

Gennemgå den nuværende forsikring

En af de ting man med fordel kan gøre for at få en billigere forsikring er, at man bør gennemgå ens egen nuværende forsikring. En af de væsentlige årsager til, at man bør gennemse ens bilforsikring er, at man får for det første overblik over, hvor meget man egentlig betaler for ens bilforsikring, og for det andet også hvordan man er dækket. Allerede her vil man have en mulighed for at spare penge.

Man kan afsløre, om man er blevet dækket for ydelser, som man ikke gør brug af. Det kunne være ydelser som vejhjælp i udlandet, selvom man måske aldrig bevæger sig uden for landets grænser. Det kunne være, at andre må køre i bilen, selvom man ikke har nogen at låne den ud til. Det kunne være flere kilometer, end man faktisk får kørt om året.

Derfor kan man med fordel kigge ens bilforsikring efter for at se, om man betaler for noget, som man ikke gør brug af. Hvis man finder noget, hvor dette er tilfældet, så bør man tage kontakt til ens forsikringsselskab, og bede dem, om at lave et nyt tilbud på en ny forsikring, hvor de pågældende ting er skåret fra.

Sammenlign priser fra forskellige forsikringsselskaber

Det kan være en meget uoverskuelig proces for mange at skulle indhente tilbud fra andre forsikringsselskaber, men faktisk behøver det ikke være omfangsrigt eller kompliceret. I takt med at alting bliver digitaliseret, så kan man med hjælp fra f.eks. forsikringsskrift.dk få tre tilbud på forsikringer til ens behov. Herefter kan man selv sammenligne priserne med ens nuværende forsikring, og derefter vælge den billigste forsikring. På den måde bliver det også nemmere, da man ikke behøver at afsætte en enkelt dag eller to til at indhente tilbuddene selv fra diverse forsikringsselskaber. Man kan nemlig nøjes med at indtaste ens relevante oplysninger én enkelt gang, hvorefter de finder priser på forsikringer til én.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x