Bilen siger ikke alt om dig: Skab en unik stil

Bilen siger ikke alt om dig: Skab en unik stil

5. aug 2021

Når man gerne vil have succes, så må man skabe de rette omstændigheder til at få det. Og det er ikke nok at udtrykke sig gennem sin bil – der skal mere til.

Når det kommer til personlig stil og udseende, må man forsøge at matche den livsstil, som man ønsker. Påklædning er en vigtig faktor, men også andre omstændigheder er afgørende. F.eks. hvad man interesserer sig for, og hvilken bil man kører rundt i. Man bruger påklædning og tilbehør som et udtryk for, hvem man er. Det kan f.eks. sende et stærkt signal, at man tager et flot og stilfuldt herreur på eller bruger smykker. Det viser noget om, hvem man er. 

Det handler om mere end påklædning

Når man skal finde sin personlige stil, handler det om mere end blot påklædning og sko. Det er en stor del af det, men hvis man virkelig gerne vil gøre indtryk, så handler det i lige så høj grad om de accessories, man bruger, og om den overordnede livsstil. Det siger f.eks. meget om en person, hvor og hvordan man bor, hvilken bil, man kører i, og hvilke interesser, man har. Man kommer langt med den rigtige påklædning, som viser masser af personlighed. Her handler det ikke nødvendigvis om at have tøjskabet fyldt. Det handler i højere grad om at finde de beklædningsgenstande, som man føler sig godt tilpas i, og som matcher ens livsstil. Man bør også have det helt rigtige tilbehør, f.eks. ure og smykker. Med et smukt og stilfuldt herreur, vil man tiltrække opmærksomhed overalt - læs mere her.

Gør et godt førstehåndsindtryk 

Det handler om at give et godt førstehåndsindtryk, og gøre indtryk på folk. Det kan sammenlignes med tankegangen, når man skal til jobsamtale. Her tænker de fleste over at have pænt og nystrøget tøj på, pæne sko, osv. Man er klar og på, og hvis man ønsker at gøre ekstra indtryk på den måske kommende arbejdsgiver, så kan man vælge at gå helt ned i de små detaljer, og tage en stilfuld fyldepen med. Der vil blive lagt mærke til denne ekstra detalje. Hvis man er i stand til at overføre nogle af de elementer, man ser fra jobsamtalen til hverdagen, så vil man sætte sig selv op til succes, da man udstråler overskud, og at man har styr på tingene. Det er attraktive faktorer i de fleste øjne, uanset om det er venner, kollegaer, kærester eller arbejdsgivere.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce