Bilens vedligeholdelse og skridsikker garageoverhaling

Bilens vedligeholdelse og skridsikker garageoverhaling

1. mar 2019

Mænd og biler går ofte hånd i hånd her i Danmark, og danskere køber fortsat større og dyrere biler. Derfor fortjener disse biler en stor mængde pleje, så deres levetid forlænges - og med den Danske vinter, kan dette blive en stor udfordring. Vinterens kulde kræver, at man finder vinterdækkene, isskraberen og den frostsikre sprinkervæske frem,  og vinterens salte veje slider på bilernes undervogn og frembringer nemt rust. Vigtigheden i bilens vedligeholdelse betyder også, at der skal bruges mange timer i garagen.

Den ultimative garage

I de fleste mænd gemmer der sig en altmuligmand, og måske også en bilreparerende mekaniker. Når det er vigtigt at give bilen et ordentligt hjem, er det også vigtigt, at du nyder at være der.

En carport eller garage er til for at beskytte et af vores kæreste eje: bilen. Men ofte er garagen også til mere end det. Mange bruger garagens plads til at opbevare havemøbler og grillen over den kolde frostfyldte vinter, og måske passer garagen også på cyklen. Til tider ses det også, at man i sin garage eller carport har et lille værksted, eller endda et redskabsskur, hvor mange timer kan bruges.

Når den lækre bil bliver et af de kæreste eje, så kræver det også en garage der matcher - så du kan parkere bilen med manér. Dét kræver en udstilling af alverdens værktøj, som du har samlet sammen, siden du købte din første bil. Så har du også altid værktøjet ved hånden.

Et opsigtsvækkende garagegulv

Det er blevet etableret, at enhver bil fortjener et godt hjem, og et godt hjem må også gerne have et visuelt udtryk. Gulvfolie, eller gulvlaminat, som det også kaldes, er en transparent folie der har en skridsikker effekt. Gulvlaminatet fungerer som et unikt klistermærke der nemt kan påføres, mens du samtidig let undgår luftbobler, og det skal blot påføres med en lille montageskraber. Derfor kan man også bruge gulvfolien til at give garagegulvet en seriøs opgradering. Du undgår samtidig skrid, mens du går og laver bilen. Herudover kan laminatet også bruges som beskyttelse af bildøre ved ind- og udstigning. Dermed har du et hurtigt og innovativt gør-det-selv tip til vedligeholdelse af bilen, så du sikrer et ridsefrit udtryk. Du kan beskytte dit kæreste eje, eller lave et unikt og anderledes gulv i garagen. Det kan også nemt tages af, når det skal skiftes til et nyt budskab eller farve. Gulvfolie er en fantastisk mulighed for at fange forskellige menneskers opmærksomhed, og kan få dig til at skille dig ud fra mængden med et unikt visuelt udtryk – hvor kun fantasien kan sætte grænser for design og brug. Skal det have en farve, og måske matche bilens lakering? Eller skal det matche BMW’s logo med de blå, hvide og sorte farver? Eller måske skal Ferraris ikoniske røde farve? Laminat er let at opføre og udskifte, så det passer din bil og dit humør - og samtidig det er opsigtsvækkende og anderledes, mens det er skridsikkert og holdbart.


Nu, når det vinterens kulde rykker os indenfor, kan du gå ind i garagen og  give garagegulvet en skridsikker overhaling, eller endda give din bil en omgang pleje.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x