Bilsæderne der mister farve

Bilsæderne der mister farve

1. apr

Kender du det, at du længe har ville opgradere din bil med nyt betræk til sæderne, men du er i tvivl om, hvor længe de vil stå pæne og som nye? Det er surt at investere i lækre og flotte betræk til dine bilsæder, hvis de derefter mister deres farve og derfor ikke er nær så smarte og flotte, som da du købte dem. Det er ligesom tøj- og møbelbutikkerne, hvis store problem altid er, at deres tøj og møbler mister farve og falmer af solen, når de udstiller det i butiksvinduerne.


Det er lyset og solens uv stråling, der får tekstiler til at falme og det problem, vil man jo gerne undgå, hvad enten man er butiksejer eller bilejer og netop har fået ny bil eller nye lækre sæder, som gerne skulle holde farven de næste mange mange år. Ved at opsætte museumsfilm/folie der beskytter mod falm i din bil, kan du sikre, at dine nye sæder bevarer deres farve og ikke falmer i sollyset og dermed forsvinder bekymringen for, hvor lang tid sæderne holder sig pæne. Selvom du har opsat museumsfilm, vil du ikke opleve at det tager noget af lyset men derimod en del varme, hvilket jo ofte ikke er et problem, for så er bilen ikke nær så varm på en varm sommerdag. Folien dækker for 65 % lysgennemgang og reducerer varmen med 51 %, men du vil stadig ikke opleve, at det tager ret meget lys.


Ligner nye sæder i mange år

Folien giver en 99 % uv-afvisning, hvilket gør, at dine sæder eller tøj i butiksvinduet ikke falmer, og du kan derfor have glæde af det mange år endnu. Det sparer dig for at skulle skifte betrækket til dine bilsæder igen lige foreløbig, og du får oplevelsen af nye sæder meget længere tid, end du ellers ville have gjort. Folien er beregnet til at have en holdbarhed på 16 år, og så er spørgsmålet, om bilen er skiftet ud, inden de 16 år er gået, og man derfor ikke engang har brug for at sætte folie op mere end en gang for hver bil.


Bilens udseende

Hvad gør det så ved bilens udseende? Bliver den grimmere at kigge på udefra? Eller indefra? Det er også en bekymring, som mange bilejere og entusiaster har, når man overvejer at sætte folie i sin helt nye bil. Solfilmsvarianten er helt gennemsigtigt, og din bil vil derfor stadig fremstår, som du gerne vil have det, og den ødelægger derfor ikke det udseende, du synes, bilen skal have. Der er ingen, der kan se, at du har puttet folie på dine vinduer. Man kan kun se de nye lækre sæder, som står flot hele tiden, og hvor farven altid fremstår som splinterny. Med folie i vinduerne skal du ikke bekymre dig om, om du skal investere i nye flotte bilsæder eller ej på grund af holdbarheden på farven, for der er ingen fare for, at den forsvinder, så længe du beskytter sæderne mod solens stråler med museumsfilm.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg