BMW M2 - En sidste sang fra M-afdelingen?

BMW M2 - En sidste sang fra M-afdelingen?

543visninger 0 svar | 12. okt 2022BMW M2 er tilbage i en ny generation, og dette er muligvis den allersidste fuldblods M-bil med en benzinmotor. Derfor har M-afdelingen også gået All-in med M2, hvor den yder 90 hk mere end den allerførste M2. 

Den nye M2 bruger forsat en 3-liter turbomotor, men i forhold til den forrige M2, er den nye motor samme modul fra den nye M3/M4 (S58). Ydelsen er derfor 460 hk og 550Nm. Dette gør den lille kompakte Coupé til en hurtig sag, hvor den kan ramme en topfart på 283 km/h - og 0-100 på 4,1 sekund. 

De fleste som køber en ny M2, vil nok vælge den med BMW's 8-trin automatgear, men heldigvis kan man også vælge den med et godt gammeldags 6-trins manuelgear for dem der søger den ultimative køreoplevelse.  Af udstyr kommer den nye M2 standard med forskellige køreprogrammer, såsom et "M Dynamic-mode" (Drift program) og et "Track-Mode" (til brug på bane).  I kabinen er det storset idendisk med en standard 2-Serie, hvor den også fås med BMW's nye iDrive 8 system, et 12,3" Digtalt instrumentering og et større 14,9" Touchskærm ved siden af. Hvor den er anerledes end en normal 2-Serie ses i sæderne. Alle M2'er kommer standard med unikke M-sæder, og så kan man tilkøbe skålsæder i kulfiber, hvor i følge BMW er de 11 kg letter end M-sæderne. 


Den nye BMW M2 skal konkurrer mod AUDI RS3 og Porsche Cayman S. 
Om et år eller to forventes en mere hårdkogt udgave af den kaldet CSL af den - og den sigter direkte efter Porsche Cayman GT4 RS!. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
BMW M2 - En sidste sang fra M-afdelingen?
Annonce