BMW M2 Competition - den ultimative M bil?

BMW M2 Competition - den ultimative M bil?

1215visninger 4 svar | 18. apr 2018

BMW har opdateret deres lille Sportsvogn M2 med at give den en Competition make-over. M2 Competition kommer med en ny kofanger, som er med til at give mere aerodynamik, samtidig bedre køling system lånt fra M3'eren.  Nye 19" fælge med Michelin Pilot Super Sport dæk, der gør bilen mere velegnet til brug på bane. Faktisk er essensen med Competition udgaven, er at den er lidt mere skarper end den normale M2'er.  Udstødningsrørene er blevet forkromet i en sort farve, og en bedre lyd skulle være tilføjet. 

Den største ændring finder man under motorhjælmen! Her har de smidt M3/M4 motoren ned, hvor den lille 3-liter Række-sekser med Twin-Turbo yder 405 hk  og 550Nm. Det er noget mere end hvad nærmeste konkurrenter fra Audi RS3, Mercedes-AMG A45 eller Ford Focus RS gør. Topfarten er selvfølgelig elektronisk begrænset til 250 km/h, men man kan få fjernet begrænseren ved køb af "M pakken" og M2'eren kan rykke sig op på 270 km/h. O-100 gør den på små 4,2 sekunder ved hjælp af deres DCT gear. Dog fås den også med et 6-trins manual. 

M2 Competition er en af de bedst kørende M biler længe ifølge BMW, og ved hjælp af kulfiber tårnstiver, forbedret elektronisk servostyring og undervognen er lånt fra M3'eren, så er der sket meget for at gøre Competition udgaven til den ultimative Sportsvogn!

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  BMW M2 Competition - den ultimative M bil?
Kommentér på:
BMW M2 Competition - den ultimative M bil?
Annonce