BMW X2 M, X5 56 km/l og Acura ILX!

BMW X2 M, X5 56 km/l og Acura ILX!

781visninger 3 svar | 7. sep 2018
Acura ILX

Acura ILX er en kompakt lille luksus sedan i Golf-klasse . Selvom Acura ikke sælger deres modeller i europa, så deler den faktisk bund med den forrige Honda Civic sedan. 
Dog er det ikke en helt ny model, da det blot er et større facelift af den forrige ILX. Ændringer som består af en helt ny for-og bagkofanger,første gang mulighed for  AppleCarPlay eller Android Auto og tilføjelsen af det de kalder for AcuraWatch sikkerheds pakke. 
AcuraWatch pakken er standardudstyr på hele modellinjen og består af følgene: 
Forward Collision Warning, Lane Keeping Assist, Collision Mitigation Braking System, Road Departure Mitigation med Lane Departure Warning, og Adaptive Cruise Control.

Selve motorprogrammet er uændret, hvor ILX kun fås med Honda's helt gamle 2,4 Sugemotor med 204 Hk, ved hjælp af et 8-trins aut. 
----------------------------------
BMW X2 M35i

BMW X2 M35i er det tætteste på en varm M udgave af den lille kompakte SUV. Trods at den nye X3 M40i eller den mindre 1-serie M135i bruger en 3-liter række-sekser med turbo, så nøjes X2'eren med en helt ny fire cylinderet  2-liter Turbo med 306 Hk 450Nm En motor man nok skal forvente i den næste generation af sportslige BMW'er. X2 M35i kan sprinte fra 0-100 på 4,9 sekunder, og vil kun fås med et AWD layout. 


I forhold til en normal X2'er, så har BMW's M afdeling haft fornøjelsen af tune undervognen til best sportslig kørsel, hvor den fås med det de kalder "adaptiv M undervogn"
Som den nye M5'er, så kan X2 M35i også sende kræfterne til baghjulene, hvis man vil havde det lidt sjovt på en bane. Dog er det lidt begrænset hvor mange kræfter man kan sende til baghjulene, i forhold til en M5'er.
Konkurrenterne hedder Audi RSQ3 og den kommende Mercedes GLA 45/50 AMG, og salget begynder til Marts næste år. 

-------------------------------
De hurtige - BMW X5 XDrive45i iPerformance


BMW jagter Volvo XC90 T8 og Audi Q7 E-Tron med deres bud for en kæmpe SUV med et økonomisk hjerte.

Trods det lange sportslige navn, så er det blot en Plugin-Hybrid fra BMW. Motoren er en 3,0 Turbobenziner med 290 Hk som vi kender fra BMW's modelprogram. Derved har de tilsat et lille batteri med 110 Hk, som hjælper med at skubbe den op på de magiske 400 Hk og 600Nm. Omkring det samme som en XC90 gør i T8 udgaven. Økonomisk skal det være, hvor BMW fortæller at den kan ramme 56 km/l, hvis man kører pænt nok. Kører man meget i byen, så kan man slå motoren fra, hvor batteriet kan køre helt op til 80 km før det skal oplades igen. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  BMW X2 M, X5 56 km/l og Acura ILX!
Kommentér på:
BMW X2 M, X5 56 km/l og Acura ILX!
Annonce