BMW X3M - En ægte M'er som SUV?

BMW X3M - En ægte M'er som SUV?

289visninger 1 svar | 13. feb
BMW X3 M / X4 M


BMW har taget sløret af deres første M udgave af X3'eren og X4. Med en stigende popularitet for sportslige SUV'er, så er det ikke overraskende at BMW vil have en bid af kagen. Motoren er en 3-liter rækkesekser med 480 hk, 598Nm og en topfart på 280 km/h. Vælger man derimod en Competition udgave, så har den pludselig 510 Hk og en topfart på hele 284 km/h - samme motor kommer også i den kommende M3/M4.
 Alle versioner får noget de kalder for Adaptiv M undervogn og M Servotronic styring for mere sportslig køreenskaber. Gearkassen er også M's eget nye 8-trins aut. 


Forskellen imellem en X3 og X4 er designet på formen.
Som hos BMW 3-serie og 4-serie, så er den med det lige nummer mere en Coupë end en traditionel bil. BMW kalder deres X4 for en SAV end en SUV. ( Sport Active Vehicle)
For at skildre sig fra de mindre X3/X4 M40i udgaver, så vil alle ægte M'er havde en sort grill, fire udstødningsrør og sorte sidespejle. 
Derved får den BMW's Xdrive layout som først blev set på M5'eren. Det vil sige at X3/X4 M trækker på alle hjulene, men på en bane kan man sende kræfterne til baghjulene, så den pludeselig opføre sig som en ægte baghjulstrukket bil! 

I kabinen følger man sig hjemme hvis man har før været i en M3/M4. M-rat med gear, Vernasca læder sæder og unikt M specificeret elektronisk speedometer  er blot lidt af de nye ting i X3/X4 M.

X3/X4 M skal kæmpe imod Mercedes-AMG GLC 63 AMG, Alfa Romeo stelvio Quadrifoglio, Jaguar F-Pace SVR og Audi SQ5. 
----------------------------------
De hurtige -Range Rover Sport HST

Rover har præsenteret for en helt ny benzinmotor med mild hybrid teknik. Det er en 3-liter rækkesekser med 400 Hk og 550 Nm, som faktisk overtager pladsen for den gamle 3-liter V6'er. Den nye motor for hjælp af en Turbo og så en elektrisk kompressor med et 48-volt batteri. 
I fremtiden kommer samme motor ned i biler som Jaguar og Land Rover. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  BMW X3M - En ægte M'er som SUV?
Kommentér på:
BMW X3M - En ægte M'er som SUV?
x