BMW X5M og BMW X6M- 625 Hk's SUV!

BMW X5M og BMW X6M- 625 Hk's SUV!

325visninger 1 svar | 2. okt 2019BMW har præsenterede for en ny M-udgave af deres SUV X5 og Coupé-broderen X6, til dette års DTM løb i Hockenheim. De to nye M-SUV'er bruger den nye 4,4-liter V8, som først blev set i den nyeste M5. Motoren yder 600 hk og vanvittige 750Nm.Hjælp fra et otte-trins automatgear, kan den store SUV sendes afsted på blot 3,9 sekunder. 
Ikke nok med det, så kommer der også for første gang en Competition udgave med 25 hk mere. Den yder i alt 625 hk og er ét millisekund hurtigere end den normale X5 M. (0-100 3,8 sekunder) Topfarten er elektronisk begrænset til 250 km/h. Dog kan man købe en såkaldt "M Drivers pakke", som løfter begrænsningen op til 290 km/h. Selvom den nye X5/X6 trækker med alle hjulene, så kommer de begge standard med Active M differentiale. Det gør at man kan sende flere kræfter til baghjulene og det giver sjover køreoplevelser. Faktisk mener BMW at X5/X6 M sagtens kan bruges som en banebil, hvis man lyster. BMW har endda designet bilens olie og gearboks til at kunne modstå hårdere brug.  Forskellen mellem Competition og den normale udgaven er, at Competition får "M-Sports" sportslige udstødningsrør standard, som ellers er ekstraudstyr på den normale X5/X6 M. Ydermere har Competition 21" fælge foran og 22" bagved, hvor den ellers normalt kun har 21" foran og bagved. 

De to nye M-SUV'er forventes klar til sommeren 2020, hvor de skal konkurrerer imod Range Rover Sport SVR, Lamborghini Urus, Mercedes-AMG GLE63 og den kommende Audi RSQ8. 


--------------------
Chevrolet OnixChevrolet har ikke solgt biler i Danmark/europa siden 2013, og selvom den nye Onix ikke kommer til EU, så giver den idé hvad vi måske kunne have forventet af det amerikanske mærke. 

Onix er omkring samme størrelse som den gamle Aveo, og er en meget vigtigt bil for Chevrolet i Sydamerika. Teknikken og motorerne er de samme fra Opel, hvor den kan fås med enten en 1,2'er med 90 hk eller en mere moderne 1,0 turbo og 116Hk. Dog fås den også uden turbo fra samme 1-liter med 82 hk. Valget af gear består af enten et seks-trins aut. eller fem trins manuel gear. For Opel-ejer følger man sig hjemme i kabinen, hvor den bruger samme 7" skærm fra b.la. Karl'en. Udstyr er også meget godt med AppleCarPlay, android Auto, automatisk parkeringshjælp, trådløs telefon oplader og blind spot monitor. 
En sedan kommer også med navnet Onix Plus. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  BMW X5M og BMW X6M- 625 Hk's SUV!
Kommentér på:
BMW X5M og BMW X6M- 625 Hk's SUV!
x