Børneplakater fra Minida

Børneplakater fra Minida

15. apr

Er du på jagt efter børneplakater? I så fald er du landet det helt rigtige sted - nemlig hos Minida.dk. Minida Design Studio er et af Danmarks moderne plakat-brands, der forhandler en bred vifte af forskellige designs, der indfrier enhver smag. Denne side vil omhandle plakater til de små, nemlig børnene. Hos Minida.dk finder du et stort udvalg af moderne børneplakater, og udvalget vokser i takt med at idéerne bliver ved med at komme. Minida.dk har forsøgt at designe plakaterne, så de harmonerer med du normalt forbinder med et børneværelse. Du finder både en farverig og neutral serie af børneplakater, da Minida erfaringsmæssigt mener, at der findes forældre der favoriserer farver fremfor det mere neutrale udseende - andre er mere til det moderne minimalistiske look. Find det hele lige her.


Børneplakater med inspiration i dyrenes verden


Børneplakater fra Minida.dk fås i forskellige størrelser og designs. Med inspiration i hovedsageligt ‘dyrenes verden’ har Minida fremstillet en masse flotte, sjove og nuttede dyr, der passer perfekt til børneværelset. Plakaterne er tilmed stilrene og pæne, hvorfor de passer perfekt ind i det moderne hjem, hvor boligindretningen vægtes højt. Børneplakaterne findes i et væld af forskellige farvenuancer og de mange forskellige dyrearter vil være med til at skærpe børnenes interesse. Disse børneplakater kan medvirke til at fuldende indretningen af børneværelset. Børneplakater fra Minida.dk er også gode som barselsgave eller gave til børnefødselsdagen. En plakat er en god og personlig gaveidé, som med garanti vil blive brugt. 


Børneplakater med søde dyr


Det helt essentielle og populære ved disse børneplakater er de “nuttede dyr”. Her er der tale om dyr, der er præsenteret i en meget børnevenlig facon - i modsætning til dem du finder underkategorien “Animal Kingdom”. Her er der eksempelvis børneplakater med aber, får, pingviner, frøer, hunde og mange andre dyr. Alle de nuttede dyr bliver ligeledes sat op på farverige baggrunde, der giver plakaterne lidt ekstra dimension - især hvis de indgår med andre plakater og billeder på en billedvæg. Se den nuttede abe-plakat lige her


Børneplakater til den moderne indretning

Når det kommer til boligindretning, er danskerne meget bevidste om at skabe et harmonisk, pænt og hyggeligt hjem, der afspejler personerne i hjemmet. Hjemmet skal være det sted hvor vi føler os bedst tilpas, og indretningen skal hjælpe med dette. Indretningens ‘røde tråd’ skal gerne hænge sammen i alle rum - også i børneværelset. Børneværelser er ofte placeret ud til en fordelergang eller stuen, og døren står ofte åbent, derfor favoriseres det at børneværelsets indretning også er gennemtænkt og passer med resten af indretningen. Væggene på et børneværelse bør derfor dekoreres, og derfor har Minida.dk skabt flere serier med børneplakater, der passer til den moderne stil - uden at gå på kompromis med børnene. Der er tale om søde og nuttede dyr, der er designet som børneplakater på en måde, så de forskellige plakater sagtens kan implementeres i den moderne indretning i resten af boligen. 


Børneplakater i farver


Minida.dk forhandler både plakater i pang-farver, således at de matcher eventuelle tilbehør såsom puder, tæpper og andet, hvis disse haves i spraglende farver - samt afdæmpede plakater, der passer perfekt til den moderne minimalistiske stil. Minida.dk forhandler altså plakater der passer til enhver indretning.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x