Cadillac er tilbage med en hård konkurent imod tyskern...

Cadillac er tilbage med en hård konkurent imod tyskern...

871visninger 10 svar | 22. mar 2018
Det store motorshow NY Autoshow begynder i næste uge, så en masse nyheder er på vej ind i disse dage!


Cadillac CT6

Cadillac har faceliftet deres store CT6 luksussedan med ny front at se, og her ligner den deres Escala koncept fra 2016. Største nyhed finder man under motorklappen, hvor der er der kommet en helt ny 4,2-liter V8 med to turboer,550 hk og 850Nm! Den motor vil komme i den sportslig model kaldet CT6 V-Sport, som er en konkurrent imod Mercedes S63 AMG eller BMW M760Li. V-Sport vil også være drevet af deres AWD system og få hjælp af et kæmpe 10-trins AUT.  Selvom det er en stor bil, så kommer CT6 som den eneste i klassen med "torque split og limited-slip" differentiale. Det hjælper den med at reducere ujævnhed ved hård acceleration og selvom det er en firehjulstrukket bil, så hjælper limited-slip at gøre at bilen føles mere som en baghjulstrukket bil ved fx. brug på en bane. Undervognen bruger GM's Magnetic Ride Control, som nærmest scanner vejen for bedste affjedring. V-Sport vil også være udstyret med store 19" fælge og Brembo bremser specielt udviklet for V-Sport udgaven.
Vil man nøjes med en milder udgave, så har Cadillac ikke udgivet noget form for teknisk data over hvad motor den vil få. Dog regner jeg med samme 4,2 V8, bare en del heste mindre. 

I kabinen på alle modellerne er der kommet et ny 10" skærm med 1080p display og alt det man forventer på en bil i den klasse.  Desværre bliver CT6 ikke solgt i europa da den ville blive alt for dyr, men Import er altid åben.... 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Cadillac er tilbage med en hård konkurent imod tyskern...
Kommentér på:
Cadillac er tilbage med en hård konkurent imod tyskern...
Annonce