Christian Lundgaard accelererer med MASCOT

Christian Lundgaard accelererer med MASCOT

17. nov

Christian Lundgaard får nu stærk rygdækning fra MASCOT arbejdstøj.

Som en af Danmarks største talenter inden for motorsport ser Christian Lundgaard med glæde frem til samarbejdet med MASCOT.

»Jeg er rigtig glad for, at MASCOT har valgt mig til at repræsentere dem på det danske og internationale marked,” siger Christian Lundgaard. ”Motorsport er en stor udstillingsplatform, og jeg vil glæde mig til at være med til at udvide kendskabet til deres brand. MASCOT kan hjælpe mig på vejen mod mit mål Formel 1, og jeg kan give dem eksponering og opmærksomhed. Motorsport på det her plan er en kompleks og højteknologisk sport med fokus på resultater. Det er samtidigt en innovativ sport, hvor der skal leveres resultater konstant, alle disse værdier stemmer overens med MASCOTs produkter og udvikling, så jeg er sikker på, at vi sammen kan skabe værdi for hinanden«.

MASCOT har i mange sammenhænge involveret sig i motorsport. Senest med Audi og gennem tiden har MASCOT været med i blandt andet Dakar Rally, DTC og Monza Eni Circuit.

Mekanikerne i pitten kommer til at nyde godt af samarbejdet. Hele teamet omkring Christian Lundgaard vil blive fuldt udstyret i tøj fra MASCOT® ACCELERATE-serien samt fodtøj fra MASCOT. Arbejdstøj og -sko giver teamet maksimal bevægelsesfrihed kombineret med exceptionel slidstyrke.

Samarbejdet med Christian Lundgaard giver god mening for MASCOT, fordi både MASCOT og Christian Lundgaard har et konstant ønske om hele tiden at forbedre sig på alle parametre.


MASCOTs administrerende direktør Michael Grosbøl siger: »Christian er et lysende talent med en professionel indstilling og en høj arbejdsmoral. Udover at det matcher vores værdier, er det profilen for en person, der kan nå langt i jagten på sin drøm. Og hvis vi kan være med til at bane vejen for Christians drøm og en ny æra i dansk motorsport, vil det være os en ære.«

Læs hele pressemeddelelsen her


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x