Citroen C3 Aircross - Hvorfor ligne alle de andre ?

Citroen C3 Aircross - Hvorfor ligne alle de andre ?

179visninger 3 svar | 11. feb


Det er længe siden at Opel præsenterede søsterbilen Crossland. 
I dag har Citroen taget sløret af for den nye C3 Aircross.


Ifølge Citroen er C3 Aircross en Crossover, hvad man nok kan høre i navnet. Men i virkeligheden er det nok mere en C3 Stationcar med en smule mere frihøjde. 
Designet har altid været meget radikalt fra konkurrenterne, og med den nye front,  kan man ikke sige at det går stille for sig. Bagende er der også sket lidt med de nye mørkere led-lygter. Et sted hvor C3 Aircorss skiller sig ud fra konkurrenterne, er muligheden for at style bilens ydre, hvor man kan tilvælge andre farver på taget, sidespejle m.m. 

Aircross har også et andet trick, som man ikke finder hos alle konkurrenter, og det er deres såkaldte "Grip-Control.  Grip-Control er ekstraudstyr, og gør Aricoss til en firehjulstrækker. Og dog. Aricorss trækker altid med de forrerstehjul, men med Grip-Control, kan den hjælpe hjulene, hvis bilen pludselig mister grab. Så vil den trække med alle eller de hjul, der mister vejgreb. 
Et sted hvor C3 Aircorss halter, finder man nede i motorrummet. Der er der intet nyt sket, og alt er som før hvad heller ikke dengang var klasseførende.  Programmet består af to benziner med turbo eller to 1,5-liter diesel med enten 110 hk 120 hk. 

Motorprogram:  
EAT6 = Automatgear
Benzin 
1,2 PureTech 110 Hk, 110Nm, 20 km/l
1,2 PureTech EAT6 130 hk, 130Nm 20 km/l
Diesel
1,5 BlueHdi 110 Hk, 250Nm 29 km/l
1,5 BlueHdi EAT6120Hk, 300Nm 27 km/l


I kabinen finder man et nyt og størrer 9" Touchskærm, som man også kan kende fra den mindre Citroen C3. AndoridAuto og AppleCarPlay er dog standard. Andet nyt er muligheden for trådløs opladning af telefonen. Til sidst får den samme førersæde fra den noget størrer C5 Aircoss, som måske de mest komfortable i brancen. Den nye C3 AirCross forventes i starten af Juni. Priserne er stadig ukendt, men mon ikke den starter fra lige omkring 200.000 kr?.  
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Citroen C3 Aircross - Hvorfor ligne alle de andre ?
Kommentér på:
Citroen C3 Aircross - Hvorfor ligne alle de andre ?
x