Dacia Duster - bedre end før, samme stil!

Dacia Duster - bedre end før, samme stil!

866visninger 0 svar | 29. nov 2023Der er sket meget siden den allerførste Duster blev præsenteret tilbage i 2010. I dag er den nye og tredje generation blevet præsenteret, og for første gang er Duster også blevet elektrificeret. 

Hvad er nyt ?

Designet af bilen udviser betydelige ligheder med sine forgængere og kan betegnes som en kompakt og kantet SUV. Den mest markante ændring i designet ses dog på bilens bagende, hvilket repræsenterer en ny designretning for Dacia. 

Fronten forbliver tro mod det tidligere design, mens bagenden præsenterer en ny designtilgang. En bemærkelsesværdig opdatering på Duster er introduktionen af en Hybrid-variant. Motorprogrammet forbliver tro mod traditionen med indledningsvis at tilbyde Renault's velkendte 1,2 TCe benzinturbo. Motoren yder 130 hk og i denne omgang bruger den Mild-hybrid teknik. 1,5 diesel versionen udgår dog.

 En 140 hk Hybrid bydes velkommen
Hybridmotoren i Duster er identisk med den, der findes i Dacia Jogger Hybrid. Begge biler drager fordel af en 1,6 liters benzinmotor, der suppleres af et 1,2 kWh batteri. Alene leverer benzinmotoren 90 hk, men i kombination med elmotoren opnår bilen en samlet ydelse på 140 hk. Denne hybridteknologi repræsenterer en miljøvenlig tilgang til bilkørsel og tilføjer en ny dimension til Duster's motorudvalg. Ude for det danske marked kommer der også en ny BioFuel1,0 TCe, som både kører på benzin og naturgas. 
Duster virker stadig til brug af Off-Road kørsel. da den kan fås med firehjulstræk. Dog er den standardudstyret med forhjulstræk. Indvendigt introducerer den nye Duster et digitalt cockpit, der består af et 7" instrumentpanel og et 10,1" Touchskærm. Sidstnævnte er standard på alle udstyrsvarianter bortset fra den grundlæggende "Essential" model. Et andet højdepunkt er Dacia's nye såkaldte  YouClip-program, der har op til fem greb rundt om i bilen, hvilket gør det muligt at holde smartphones, tablets, opbevaringslommer, kopholder og mere. Bagagerummet er blevet udvidet fra 445 liter til 472 liter. Dette er mere end i konkurrenterne såsom Ford Puma (456 liter) og Skoda Kamiq (400 liter). 

Den nye Dacia Duster forventes til Danmark næste til en stærk pris!. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Dacia Duster - bedre end før, samme stil!
Annonce