Dacia Logan Sandero - Samme bil, nyt design.

Dacia Logan Sandero - Samme bil, nyt design.

435visninger 0 svar | 26. jul 2019


Great NEWS!

Dacia har endnu engang faceliftet deres to-mest populære modeller. Sedanen Logan og Hatchbacken Sandero for 2019. 
Tilbage i 2013 så vi første gang begge biler, som var en af de billigste B-Segment biler til salg i danmark, kun overgået af Mitsubishi Space Star. Dog blev stationcar udgaven af Logan'en kun solgt herhjemme. Allerede dengang brugte begge biler teknik fra udgået Renault'er, og det var også hele konceptet med dem. I dag kan man fortsat købe bilerne som det var dengang, trods for små ændringer gennem årene. 


Trods for at Logan'ens facelift er meget minimalt, så har Sandero'en fået nye for-og baglygter med LED standard for at sætte den korrekt ind i 2019. Kofangeren er også re-designet med flotte former end før. Designet følger meget Renault's nye designsprog som ses på den nye Clio.
I kabinen er der også sket lidt. Største ændring er brugen af mere blød materialer, og kan endda nu fås med læder polster i dørsiderne. I kabinen finder man stadig deres 7" touch skærm, som dog skulle være blevet forbedret og mulighed for Android Auto eller AppleCarPlay. Den største nyhed er det nye CVT-automat gearkasse fra Nissan. X-Tronic hedder det, og vil kun fås i den ikke-europæiske venlige 1,6 sugemotor. 
Livsstils udgaven Stepway med mere frihøjde kan også fortsat fås.  


Motorprogrammet består kun af to varianter, og det er der en god grund til! Lige nu vides det ikke om Dacia Europa tag modellen hertil eller om der er en helt ny udgave på vej til os? Dog kan lande som Sydamerika vælge den med enten  den samme 1,0 SCe 80 hk som vi kender fra Renault Twingo eller en noget forældet 1,6'er med 115 Hk. 

I Europa vil den nok kun fås med den 1,0'er og muligvis en 1,5 diesel. Renault har også tidliger nævnt om noget  tre-cylindret turbobenziner.  

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Dacia Logan Sandero - Samme bil, nyt design.
x