Danmarks billigste leasing? BMC Leasing har opskriften

Danmarks billigste leasing? BMC Leasing har opskriften

19. aug 2021

Privatleasing er efterhånden gået hen og blevet et helt almindeligt fænomen i Danmark, hvilket bestemt ikke var tilfældet for blot 10 år siden. Rigtigt mange dansker har nemlig fået øjnene op for de mange fordele ved at lease fremfor at eje. Men netop fordi leasing er belevet så populært som det rent faktisk er, så er der naturligvis også dukket et hav af forskellige leasingselskaber op på markedet i dag. så hvordan vælger man så det bedste, og ikke mindst billugste leasingselskab? Svaret på dette spørgsmål er simpelt. Du skal nemlig vælge BMC Leasing. For hos danmarks billigste leasingseslskab går pris og kvalitet nemlig op i en højere enhed.

1. Find din drømmebil til den bedste pris

BMC Leasing mener at alle skal have råd til at få sig det køretøj de drømmer om. Derfor tilbyder de deres kunder en række af de allermest populære biler herhjemme til de absolut laveste priser. Faktisk er det hos BMC Leasing muligt at få fingrene i et køretøj for så lidt som 1000 kroner om måneden. Og hvis du ikke tror hvad du læser lige nu, så anbefaler vi at du besøger BMC Leasing på nettet for at se de attraktive priser med dine egne øjne. Hos BMC Leasing får du nemlig mere end hvad du betaler for.

2. En bil til enhver pengepung

Hos BMC Leasing kan du nemlig snildt finde dig et flot køretøj, der svarer til netop din nuværende økonomi. Tag f.eks. endnu engang et kig på deres hjemmeside, hvor samtlige køretøjer er inddelt i en række underkategorier alt efter prisklasse. Du kan f.eks. vælge biler til:

·         1000-1500 kroner om måneden.

·         1500-2000 kroner om måneden.

·         2000-2500 kroner om måneden.

·         2500-3000 kroner om måneden.

·         3000+ kroner om måneden.

Med priser som dette er der bestemt intet at sige til, at BMC Leasing banker konkurrenterne af banen. Og hvis dette ikke er nok til at overbevise dig, så prøv bare at se de følgende bilmodeller der alle sammen står klar til at modtage dig som ny passager.

2. Alle de mest populære mærker

En af de helt klokkeklare fordele ved at vælge BMC Leasing fremfor deres nærmeste konkurrenter er deres kæmpestore udvalg af populære bilmærker. Du vil nemlig have de følgende bilmærker at vælge imellem:

·         Volkswagen

·         Toyota

·         Peugeot

·         Skoda

·         Renault

·         Opel

·         Seat

Udover disse ”almindelige bilmodeller, så tilbyder BMC Leasing desuden også de følgende luksusbiler til deres kunder:

·         BMW

·         Audi

·         Mercedes

Så uanset om du er på udkig efter en økonomisk bil eller en lidt mere ekstravagant vogn, så vil du helt sikker kunne finde lige præcis det du drømmer om hos BMC Leasing.

3. Hemmeligheden bag priserne

Hvis alt dette lyder for godt til at være sandt, så er der faktisk en ganske simpel grund til at BMC Leasing kan tilbyde dig landets billigste leasingbiler. Hos BMC Leasing er der nemlig tale om såkaldte releasede biler, hvilket blot er en anden betegnelse for bilder, der allerede tidligere har været leaset af andre. når dette så er sagt, så skal du dog ikke bekymre dig om køretøjets stand og kvalitet. BMC Leasings biler kontrolleres nemlig i hoved og hale af FDM.  

 Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce