Danskerne køber mange nye biler

Danskerne køber mange nye biler

15. maj 2019
Der bliver solgt mange biler i Danmark. Nye tal fra 2019 vidner om en betydelig stigning i salgstallene for både nye og brugte biler i hele landet - faktisk tæller antallet af nyregistrerede personbiler i Danmark i perioden fra 1. januar til 31. marts i 2019 hele 66.271 biler. Det er en betydelig stigning i forhold til samme periode i 2018, hvor tallet blot var 56.963.

Særligt er SUV-modeller steget i popularitet, men minibilerne er også ganske populære. El-biler sælges også i højere grad til danskerne, hvilket eksemplificeres gennem Tesla, som er blevet mere populære siden 2018 - en øget efterspørgsel, der særligt er drevet af afgiftslettelser. De såkaldte luksusbiler fylder derimod ikke meget i andelene for nyregistrerede biler, for efterspørgslen på denne type biler fra mærker som Rolls Royce, Porsche, Mclaren, Jaguar, Maserati og Lamborghini er nemlig flyttet fra nye modeller til leasing og brugte biler.

Drømmer du også om at køre i en luksusbil?
Der er flere muligheder for at komme til at køre en luksusbil end nogensinde før. Leasing er en god mulighed, hvis du ønsker at betale de store summer, luksusbiler ofte er behæftet med. Du opnår desuden mere fleksibilitet, da du i mange aftaler har mulighed for f.eks. at bytte din model afhængigt af årstid, behov eller andet.

Derudover forhandler flere bilforhandlere nyere brugte luksusbiler, som giver dig mulighed for at eje din drømmebil til en lavere pris.

Bliv en del af en eksklusiv klub
I Vejle finder du en af landets absolut mest eksklusive bilforhandlere: MyGarage. Her kan du finde nyere brugte luksusbiler til salg, som alle er i upåklagelige stand, ligesom de tilbyder opbevaring af luksusbiler. De er eksklusiv forhandler af Rolls Royce og Mclaren, og du kan forvente en biloplevelse ud over det sædvanlige.

Køber du en bil hos MyGarage, bliver du nemlig ikke blot den glade ejer af et fantastisk køretøj; du bliver også en del af en eksklusiv klub af bil-elskere, som ikke vil gå på kompromis med æstetik eller funktionalitet hos deres bil. Du får mulighed for at melde dig ind i Gentleman’s Garage, hvorved der følger en lang række muligheder og fordele. Først og fremmest har medlemmerne mulighed for at få opbevaret deres biler i særlige glasbokse, som kommer med en omfattende forsikring. Derudover får medlemmer mulighed for at deltage i en række forskellige arrangementer i løbet af året - f.eks. TrackDay, hvor man kan slippe bilens kræfter løs på en professionel racerbane.

Som medlem har man også mulighed for at nyde Gentleman’s Garage Lounge, hvor du har mulighed for at nyde en drink og en god cigar

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce