De mest elskede bil relaterede spil gennem tiden

De mest elskede bil relaterede spil gennem tiden

5. jul 2021

Videospil kommer i mange former og størrelser. Det er en kunstform, hvor fantasien kun sætter grænsen for, hvad der er muligt. Derfor oplever man også i dag, at målgruppen for spil har udvidet sig dramatisk, for der er noget for alle, og der kan laves noget for alle, og det ekskluderer bestemt ikke vores behov som bilentusiaster. Hvis man er interesseret i at lave/reparere biler, kører ræs i dem eller designe dem, så giver videospil dig en mulighed for konsekvensfrit at eksperimentere med disse aspekter.

Derfor vil vi gennemgå nogle af tidens mest elskede bil relaterede spil, som i årtier har givet bilentusiaster muligheden for at nyde og arbejde med deres hobby i alle henseender.

Street Racer – Et klassisk arkade spil

Hvis man er af en lidt ældre støbning, så er man nok velbekendt med de diverse bilrelaterede arkadespil, der kunne nydes i enhver respektabel arkade. Selvom konceptet med arkader for længst er gået af mode, så er der spil i denne klassiske stil, der har formået at overleve på en anden måde.

Street Racer er et klassisk arkade spil i formatet af en slotmaskine. Man satser en mængde penge på at spinne maskinen, og afhængigt af hvordan racer linjerne udarter sig får man penge igen. Får man tre ”Free Spin” symboler, ryger man til free-spin racet. Her skal man så vælger mellem en række racere, der hver giver dig en mængde gratis spins. Jo færre gratis spins racerne har, jo højere kan gevinsten blive. Undervejs i de gratis spins kan man samle nitro op, så kører man hurtigere og får flere gratis spins. Da spillet er en slotmaskine, er det kun online casinoer, der udbyder dem. Hvis du vil spille spillet, anbefales det, du finder en gratis og intuitiv oversigt over certificerede danske spilletjenester, så du hurtigt kan se, hvem der udbyder spillet.

Gran Turismo – Kør i de vildeste superbiler

Gran Turismo er en af de mest populære franchises indenfor bilspil. Det skyldes at spillene gør meget ud af at give dig en autentisk oplevelse, når du kører i spillet. Du kan tilslutte rat, gearstang, kobling og meget andet sekundært udstyr, der gør du kan styre bilen i spillet, som du ville i det virkelige liv.

Udvalget af biler, man kan køre i, er også enormt. Du kan køre i alt fra en mindre Fiat 500 eller en Audi A8 D3 4.2l V8 til den legendariske Königsegg eller forskellige Ferrari-modeller. Bilerne kører meget lig med deres virkelige versioner, og giver dig derfor den perfekte simulering.

Car Mechanic Simulator 2018 – Reparer og design dine drømmebiler

Hvis du er mere til det tekniske og strukturelle aspekt af biler, så er Car Mechanic Simulator 2018 nok det bedste bil relaterede spil på markedet for dig. CMS 2018 giver dig muligheden for at udføre professionelt reparationsarbejde på alle dine yndlingsbiler, og så får du også muligheden for at ændre deres udseende, som du ønsker.

Spillet gør dig naturligvis ikke direkte til en CAC certificeret mekaniker, men du får et indblik i strukturen og sammensætningen af mange forskellige interessante biler samt mulige løsningsforslag til generelle mekaniske problemer, du kan bruge til at troubleshoote problemer med din egen bil.  


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce