De smarte gadgets til bilen

De smarte gadgets til bilen

29. apr

Med det rette udstyr til bilen, kan man gøre det hele lidt letter, sjovere og mere sikkert for både dig og dine medtrafikanter. Der findes et væld af autoudstyr såsom navigation, trafikalarmer, p-skiver, mobilholdere og tagbokse, som bare gør hele oplevelsen lidt mere spændende. Er man en af de mange danskere der bruger flere timer bag rattet i hverdagen, har man måske lyst til at opgradere sit biludstyr lidt. Find netop dét udstyr, der giver tryghed og glæde til hverdagen, lige her. 

Små detaljer der gør det hele lidt nemmere

På turene til og fra arbejde, kan det være et sandt helvede at holde fokus på vejen, hvis telefonen bipper eller man er i tvivl om hvorvidt der er trafik på vejene. Med en mobilholder, kan man blot sætte telefonen fast i forruden på bilen eller instrumentbrættet med en sugekop. De fleste mobilholdere er justerbare, så selvom du har et iPhone cover på din mobiltelefon, burde telefonen passe i holderen. Herfra kan du nemt betjene telefonen uden at miste fokus fra trafikken. Ellers kan man på fonecase.dk finde magnetiske bilholdere til bilen, hvor man blot sætter telefonen på det magnetiske felt. Hvis man ikke har lyst til at bruge sin telefon under kørsel, til eksempelvis trafikalarmer, kan man faktisk få en alarm til bilen der varsler om fartkontroller, fotovogne, ulykker og kø i området. 

Autoudstyr til bilferien

Til de lidt længere ture som bilferier, kan man få en lang række udstyr der gøre køreturen lidt nemmere. Inden for transportudstyr kan få tagbokse, som altså kan opbevare telte, tøj, madvarer og alt andet til ferien. Er man aktiv, og ønsker at medbringe sin cykel på ferien, kan man også få cykelholdere, der nemt kan monteres bagpå eller ovenpå bilen. Den kan naturligvis også bruges i hverdagen, hvis man punkterer et sted eller blot skal på udflugt i det danske landskab. Til de mindre hoveder i bilen, kan det være smart at købe udstyr til underholdningen. Det kan eksempelvis være en DVD-afspiller eller en nakkestøtteholder til en tablet. Så er der i hvert fald ro til køreturen!

Vigtigt tilbehør

Det er ikke kun vigtigt, at have udstyr til underholdning og transport. Når man kører på de danske veje kan man nemlig støde på problemer. Derfor kan det altid være en god ide at have sneskovle, isskrabere, advarselstrekanter og sprinklervæske. Kører man i udlandet, kan det endda være påbudt at man har snekæder med sig i bilen til de dage hvor der er meget sne på vejene. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x